Początki nowego ogrodka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początki nowego ogrodka
Felu, dzień dobry ! Dostałam od Ciebie MASĘ materiałów - DZIĘKUJĘ ! Nie przejrzałam jeszcze nawet połowy ! Ale wszystko sobie powolutku przeanalizuję - będzie jak znalazł plan wyprawy .
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Felu, jak to się dzieje że jak tylko przychodzę do Ciebie to od razu mi ślinka leci i gonię do kuchni?
Langusty, sałatki, majonezy, ohoho to dopiero niedietetyczne tematy. Całe szczęście że się nie odchudzam
Popołudniowe uściski
Langusty, sałatki, majonezy, ohoho to dopiero niedietetyczne tematy. Całe szczęście że się nie odchudzam

Popołudniowe uściski

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Tamaryszku, przeglądaj spokojnie, bo na następne trzeba będzie nieco poczekać. Przyszła zima i nie chce się wychodzić z domu. Teraz są 3 stopnie na plusie, ale jeszcze w południe było tylko -1°, jak na Bretanię to zimno. Następne miasto, które chciałabym odwiedzić to Morlaix też Finistere tylko część północna. Tam bardziej wieje i jest zimniej, więc pewnie poczekamy z tym do wiosny.
Wiesiu, bo mnie lubią odwiedzać smakosze, a ja lubię odkrywać bretońskie przysmaki. A może Ty opowiesz o swoich odkryciach. Bardzo proszę podziel się jakimś smakowitym, francuskim daniem, które Tobie przypadło do gustu i nie musi być ono dietetyczne. To które Ty najbardziej lubisz.
Wiesiu, bo mnie lubią odwiedzać smakosze, a ja lubię odkrywać bretońskie przysmaki. A może Ty opowiesz o swoich odkryciach. Bardzo proszę podziel się jakimś smakowitym, francuskim daniem, które Tobie przypadło do gustu i nie musi być ono dietetyczne. To które Ty najbardziej lubisz.

- fela
A propos kulinarnych tematów.
TABASCO

TABASCO

Felu U mnie podobna temperatura..
Piękny ten filmik szalejącego oceanu
A co do tabasco to bardzo lubię
I wszystkie najostrzejsze przyprawy świata
Jeszcze nie jadłam takiej potrawy,która by była przesadnio pikantna..
Piękny ten filmik szalejącego oceanu

A co do tabasco to bardzo lubię

- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Felu, ja ani smakoszka, ani kucharka a z francuskich potraw to najbardziej lubię kuskus

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki
- fela
Aniu, nie dość, że bardzo ładna, to i ostra dziewczyna z Ciebie, czyli, gorąca piękność.
Same smutne wiadomości, Wiesia nie znajduje przyjemności w sztuce kulinarnej, a ja nie będę miała mojej ulubionej sjesty Marcina Kydryńskiego w internecie. No i dlaczego to tak, że już nie usłyszę mojego ulubionego dżingla i nawet archiwum sjesty będzie zlikwidowane. Oj, pocieszcie mnie jakąś polską stacją istniejącą w necie, oczywiście z podobnie dobrą muzyką.
Same smutne wiadomości, Wiesia nie znajduje przyjemności w sztuce kulinarnej, a ja nie będę miała mojej ulubionej sjesty Marcina Kydryńskiego w internecie. No i dlaczego to tak, że już nie usłyszę mojego ulubionego dżingla i nawet archiwum sjesty będzie zlikwidowane. Oj, pocieszcie mnie jakąś polską stacją istniejącą w necie, oczywiście z podobnie dobrą muzyką.
- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
Basieńko nie smuć się, zajrzyj TUTAJ, może to Cię pocieszy.
Poza tym głowa do góry, wiosna już tylko za 74 dni!!
Poza tym głowa do góry, wiosna już tylko za 74 dni!!

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- fela
Nie chodzi mi o płyty Aniu, bo ile musiałabym ich kupić... A tymczasem oszczędzamy cały czas na dom i podobne zachcianki jak płyty nie wchodzą w grę. Chciałabym drewniany, a on jest tu dużo droższy.
Te mam dobra wiadomosc, dzien jest dluzszy o 10 minut
Te mam dobra wiadomosc, dzien jest dluzszy o 10 minut

- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
No tak...wiem cos na temat budowania domu... U nas akurat drewniany jest porównywalny w kosztach budowy co murowany. Też przez chwile chcieliśmy drewniany,ale jednak solidna cegła zwyciężyła. Za to uparłam sie absolutnie na drewniany taras i taki mam 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Felu
Przykro mi, że jesteś rozczarowana... dlaczego likwidują sjestę Marcina w necie?
Może trochę Cię rozbawię- między innymi z Kydryńskim, Marcinem Mellerem, Karoliną Wajdą, starszym Blikle jesteśmy rówieśnikami i chociaż nie wszyscy uczęszczaliśmy do tej samej szkoły, to w klasie maturalnej byliśmy paczką i razem wagarowaliśmy
To były czasy
Miłego popołudnia

Może trochę Cię rozbawię- między innymi z Kydryńskim, Marcinem Mellerem, Karoliną Wajdą, starszym Blikle jesteśmy rówieśnikami i chociaż nie wszyscy uczęszczaliśmy do tej samej szkoły, to w klasie maturalnej byliśmy paczką i razem wagarowaliśmy

Miłego popołudnia

- fela
Świat jest mały, bo ja kiedyś byłam u niego na jakiejś prywatce, chociaż go nie znałam, ale mój kolega go znał i to z nim tam poszlam. Nie był to jakiś szczególny wieczór, bo niewiele pamiętam. Pamiętam jednak jak krytykowało go początkowo środowisko Akademii Muzycznej, że ośmielił się zająć rozrywką, a tak właściwie to po prostu zazdrościli mu. Ludziom, którzy mają talent nie jest też łatwo.
?Dobry Bóg daje talent a resztę musisz wygrać sam?
?Dobry Bóg daje talent a resztę musisz wygrać sam?
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Felu,
a znasz to? Tu jest duży wybór:
http://www.polskastacja.pl/
najczęściej słucham tego:
http://www.polskastacja.pl/radiochannel ... zeboje.htm
a znasz to? Tu jest duży wybór:
http://www.polskastacja.pl/
najczęściej słucham tego:
http://www.polskastacja.pl/radiochannel ... zeboje.htm
- fela
Dziękuję Mado, chętnie tu pobuszuję. Widziałam, że można tu tworzyć swoje radio. Nie wiem jeszcze jak, ale najważniejsze, że jest w czym wybierać. Bardzo lubię radio od samego dzieciństwa. Telewizja w zasadzie nie isnieje dla mnie, ale radio zawsze mi towarzyszy. Lubiłam też słuchać komentarzy Kydryńskiego, to był taki miły sposób kontaktu z językiem polskim, tymbardziej, że on ma świetną dykcję i z pełną gracją posługuje się językiem polskim. Jeszcze raz dziękuję i przesyłam buziaczki.
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Felu, od kiedy zamieszkałam na wsi, to nawet nie tylko nie oglądam, ale i nie mam telewizora. Ogród książka i radio - to mi w zupełności wystarcza, oj zapomniałabym o bardzo istotnym... internet