w PK
nocą,to stało się nocą.....spózniona zima zatańczyła z mrozem i otuliła białym płaszczem smocze delikatesy ogrodowe..uffffff......1 zmartwienie z głowy........nadal sypie i to jakkkkkk!
Isiu .......Postillion to nie rabatówka! łomotko!
to różyca na medal!
Ave 
czy ja już pisałam ze zachwycające są Twoje kompozycie pastelowe?[ żywe i martwe vide kartka z zyczeniami]....hmmm to co Miła posadzisz przy Westerlandzie?<ciekawa>
dziękasy i buziole
AniuDSnie mogę Ci Miła życzyć życia usłanego różami bo to tak jakby alkoholikowi dżinu
dla smoka jesteś różozakręcona totalnie ..... .a najgorsze jest TO ze ja to świetnie rozumiem
Agness......pomarańcze i mandarynki czyli Westerlandy na 2010! ......nie martwotaj się o nie bo jeśli sadzonki dobre[ kilka oczek na jednym poziomie] to taką zimę mają za nic!
Witaj Duchu Mahrebu
Aleb-azi ......ładnie pukasz

........lubię gorące rytmy różane i dziękuję za Rumbę.......niestety w
smoczejtroszkę kaprysi i marznie
Cynamuś daj Boze, szybko zdrowe skrzydełko bo czas szykować sie na wiosenne przyloty do
smoczej .......

za zyczenia........ojjjjjj mamy się ku sobie
Daisy 
.czy to Laguna ? ........dziękuję za pamięć ,życzenia i rózane wyzwania[ jak zobaczyłam Twoją Lagunę to spać w nocy nie mogłam]
Miiriamko 
..............ma być lepiej i cuda ogłaszają

..........dziękuje i niech Ci wszystko buja w 2010!
Daniotrudno przebić się przez JAJO co roku!

. i cmok za życzenia
100kroć........czasu nie liczę, ja w nim podróżuję

......ostatnio nawet czuje się jak hadron w przyspieszaczu........ale życzenia 100krotne bardzo pożądane.....dziękuję
Banda na dowidzenia zostawiła mi TO;

...cudna akwarelka!

[ Cynamuś co Ty na to?]
maki.....skad wiedzieli? ,że moje stoją na sztaluchach w pogotowiu już od 4 lat i z chronicznego braku czasu zwiędły buuuuu
zwiędły jak ja przy garowaniu

.....[ żeby się nawet nie pomalować stosownie do wieku? SKANDAL!!!!

]

cmokasy z gór