Jestem , jestem kochani . Witajcie po świętach

.
Ewuś - Dzięki , żona z elektrowni nie musi być

. 1 tyś. lampek mi wystarczy i tak świea trwają krótko , a z takim ubieraniem troche schodzi , wszytsko dokładnie trzeba drucikami poprzypinać . Wczoraj rozebrałem dekoracje juz... .
W przyszłym roku muszę wymienić troche swiatełek bo farba z kolorowych schodzi , będą prawie same przezroczyste bo najbardziej mi sie podobaja . A kometę sam robiłem , na przyszłe świeta zrobię 2 razy wiekszą

.
Gosiu - W moim przypadku to chyba żona

.
Alinko - Dziękuje

.
Grażynko - Dziękuję , dziękuję , dziękuję

.
Joluś - dziękuję , zaraz lecę do twojego wątku

.
Aniu - witaj , witaj
Geniu - a no odpoczywa.. , bo ja taki mam ogródek.. , że nie ma sie w ogóle czym chwalić... , w tym roku bedzie lepiej.. , mam nadzieje...

. Dziękuję , wiosny to ja już niemoge sie doczekac i mało nieoszaleje kiedy te moje 200 tulipków wylarzie z ziemii

.
Ale juz nie długo pierwsze domowe wyśiewy parapetowcowe

.
Izuś - Melduję sie , w tym tygodniu troche chorowałem pierwszy raz..

. No i niebyłem w szkole.. Na praktykach byłem w czwartek w piątek mama wyjechała o 5:30 , a później ja z tata jechałem do lekarza od astmy....
Mało tego , niedość , ze mama pojechała to jeszcze i ciotka z wujkiem włochem i moja ukochana kuzyneczka Wiktoria i jeszcze jedna ciotka... Wszyscy do Włoch... i w poniedziałek dołorzyli nam jeszcze na ostatniej lekcji Wychowanie do życia w rodzinie i mam 9 lekcji....

od 8:10 do 16:05 . Jak sie da to sie z tego wypisze...
Trzymam kciuki za dobre wyniki egzaminu próbnego syna . W szkole poza tym jakos tam idzie , ciekawe czy duzo będę miał zaległości z tego tygodnia.. Tylko na praktykach jest beznadziejnie , bo strasznie się wszytskiego czepiaja , ale co zrobić... , charówka straszna a i tak nie zadowoleni . Będe sie może przenosił gdzie indziej na praktyki .
Troche kolorków

:

Mój kuzyn na zdjeciu... Rabatka przed tujami teraz powiększona ponad drugie tyle

.
Pozdrawiam Serdecznie