Chodziło mi o tego osobnika wyżej ;p
Hehe pod koniec lutego to ja nie wiem czy będę jeszcze studentem;)))
Może być np. Góra Olimp i mają twoje ulubione piwo
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
no ok ;) wiesz skąd ta reakcja... oj zajmują się nie mają wyboru w końcu to ich ogród ja tam teraz jako gość
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
hehe
Ty nie wiesz czy będziesz jeszcze studentem, ja nie wiem czy będę jeszcze żywym studentem xD czy może martwym studentem :P ale studentem będę na pewno ;);)
No więc możemy już zacząć realizować noworoczną listę chciejstw także jutro do obi...
ogródeczek storczyki
Mariuszu pięknie wyglądają te kolorowe iglaki.
Teraz to każdy kolorek jest mile widziany w ogrodzie.
A u Ciebie wygląda to bajkowo.
Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
Geniu-podstawki pod storczyki bo kilka przywiozłem
ogródeczek storczyki
To było niezłe A pewnie połowa forum już pobiegła do OBI sprawdzić czy czasem czegoś ciekawego roślinnego tam nie sprzedają. Co ta zima robi z człowieka
ogródeczek storczyki
Te ptaszki to widziałem wczoraj. strasznie ich dużo było.
Nawet znalazło się kilka kormoranów których widok mnie zszokował.
Słyszałem że żyją na Mazurach ale nie sądziłem że w Krakowie je zobaczę.