Smoczynko u Ciebie jak zawsze wspaniała różana uczta Wszystkie piękne, dorodne i obsypane kwiatami, a mnie jak zawsze najbardziej rzuca na kolana Westerlandka, mam nadzieję, że moje nowo posadzone młodziaczki przetwają zimę i będą i w moim ogródku zachwycały swoim gorącym pięknem
Stuku - puku. Puka do Chaty Agaty gość wydeptujący w ukryciu rabaty. Bo Minismoku już długo mam cię na oku. I wyznać chciałam nieśmiało, że życia widziałam niemało. Są smoki chińskie, walijskie,mandżurskie - a ja najbardziej lubię Smoki Górskie. Podziwia Park Krajobrazowy forum użytkownik nowy . Uf... nie wiedziałam jak zagaić. No to poszło...
A ja lecę z życzeniami URODZINOWYMI - spełnienia marzeń, tych niewypowiedzianych i wypowiedzianych, zdrówka i kaski , ile trzeba, no i coby Smok rósł w siłę i Gazdy żyli dostatnio...
Prezent niestety wirtualny...
Z okazji Smoczych urodzin (które to? Tysięczne, tysiac pierwsze? - eeee, kto by tam liczył ) przyjmij serdeczne życzenia zdrowia, szczęścia, i wytrwałości w Waszym dziele!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka