a teraz wiem czemu cie dawno nie widać w NK.. ale miło cie odnaleść tutaj .. obejrzałam sobie twoje ,,plantacje ,,żurawek , róż ,dali, hibiskusów , trawek i innych hurtowych piękności .. ,życzę ci w nowym roku spełnienia wszystkich chciejstw i dużo zdrowia aby się nimi zajmować ... a ja dostałam zeszyt i długopis z napisem aby mi się nie przydał .. a co miałam się na ten zeszyt patrzeć.. już zapisałam pół kartki a M popukał się w głowę , a gdy mi mówi ze za dużo wydaję to pokazuje mu skarbonkę że co dzień będę wkładać tylko dychę bo bo więcej wydaje na papierochy i piwko .. i zaraz cichnie bo wie że ja tyle nie wydam co miesiąc na kwiaty . .. u mnie mrozek i ciągle pada śnieżek
Obiecałam fotki z zabawy sylwestrowej ,ale jakoś zapomnieliśmy o robieniu fotek .Imrezka była wspaniała i jakoś zapomnieliśmy . Pozostały tylko obolałe nogi,ale mam nadzieję ,że jutro będzie już lepiej .
JANECZKO popieram to odkładanie do skarboneczki po 10.Palący M nie może protestować .U mnie jednak nikt nie pali i ten fortel nie przejdzie . Trzeba próbować innych sposobów .
Witaj Jolu w nowym roku, dobrze, że zabawa udana, cieszy to, że ludzie się dobrze bawią.
Nawet rekwizyt mogłaś zabrać a nuż się przyda do jakiegoś kwiatka.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka na cały rok.
Pozdrawiam.
Jolu, widać, że bawiłaś się dobrze.
Życzę Ci wszystkiego co dobre w Nowym Roku, żebyś spełniała z powodzeniem swoje chciejstwa i żebyś się z nami spotkała
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.