Moje miejsce na ziemi - Agnieś

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje miejsce na ziemi - Agnieś

Post »

Agnieś... to nie łącze... u mnie też coś się zablokowało... tylko mój dla odmiany nie przeszedł ani raz :roll:
Sylwester... tradycyjnie sami w domu :roll: jakoś nie ma chętnych na baby-sitting :roll:
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Gosiu, ja też tak miałam. Teraz dziewczyny idą z nami. I zaręczam ci, że to nie one pierwsze padną :D
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja z wyboru - na Białej Sali (czyli w chałupie i po północy w pielesze) :D :D
Byłam na Sylwestra w ubiegłym roku i gdybym nie szła z nastawieniem "że się będę dobrze bawiła" to chyba bym wróciła przed północą - ludziska jakoś teraz nie potrafią się bawić - fantazji kozackiej zaczyna brakować ... czy cuś... ;:224 :;230
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Agnieś pisze:Koncepcja jest taka: jedziemy na 4 dni w góry. Jak będzie śnieg, to jeździmy na nartach, jak nie ... to mam nadzieję, że nasze wątroby to wytrzymają :wink:
Bal na 30 osób na być w klimatach lat 80tych. Więc chyba strych muszę u rodziców przegrzebać. Może jakąś mini znajdę, do tego geterki, i będzie gotowe :D
Teraz to ciuchy z lat 80-tych znajdziesz w każdym sklepie :;230
Co innego, jak ktoś w tej modzie nie gustuje, ani się nie wybiera na imprezę tematyczną, wtedy trochę jest problem :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

pozazdrościć wojaży sylwestrowych.Ja niestety też w domu z moim małym sylwestrowiczem.Wypiję pikolo i też będzie git mężuś procenty z siostrą obali a ja ze szwagrem pikolo ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku. Życzy...Renata:)
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p

Post »

Witam serdecznie w nowym roku i życzę spełnienia noworocznych postanowień i sprzyjającej aury w ogrodach. ;:3

Sylwester się udał, tzn. nie byłam skazana na biesiadowanie przez 3 dni, czego dowód zamieszczam poniżej.

Obrazek

Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i noworoczne ;:196
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Jaaaaaa, super...jak widzę, przypadły Ci do gustu carvingi - ja się uczyłam od razu na takich :-)
Kurcze, trzebaby pomyśleć i wybrać sie gdzieś na jeżdżenie...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Agniesiu, najlepsze życzenia noworoczne :D
Widzę, że wyjazd sylwestrowy bardzo udany :)

Masz duży ogród i mnóstwo miejsca do zagospodarowania!! Zachwyciły mnie Twoje piwonie, ja się chyba takich nigdy nie doczekam :lol: Co prawda mam tylko jedną bylinową i dwie krzewiaste, ale las chyba nie jest dla nich najlepszym miejscem... W tym roku niecierpliwie czekam na kwiaty żółtej, mam nadzieję, że się uda...
Serdecznie Cię pozdrawiam :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

OOOO, Agniesiu... czynny wypoczynek świąteczny... Gratuluję. Ja też wypoczęłam, ale raczej leżąco :;230 :;230 ... szaleństwo narciarskie już nie dla mnie... ;:7
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55

Post »

Witam Narciarkę w Nowym Roku ! Wszystkiego Najlepszego ! Niech cały będzie tak udany, jak początek !
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p

Post »

Dziękuję za życzenia noworoczne :D

Narciarstwo baaardzo lubię, w zasadzie to chyba jedyna rzecz, dzięki której zima da się lubić. Teraz już wszystkie moje dziewczyny jeżdżą, więc możemy urządzać krótkie wypady. Najmłodsza Martynka nauczyła się jeździć w ciągu dwóch godzin w sylwestra. W Nowy Rok śmigała już razem innymi dziećmi, które jeźdzą już kolejny sezon.

Niestety laba się skończyła i trzeba powrócić do codzienności i planowania tergorocznych prac w ogrodzie. Jeszcze dwa miesiące i wiosna ;:3
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Ja też życzę Agnieś wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Super wyglądasz na tych nartach - jak profesjonalistka :)
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Agnieszko, funkii przy rh nigdy za wiele :lol: Mówiąc już zupełnie poważnie warto rododendronową rabatę uzupełnić innymi krzewami kwasolubnymi. Doskonale sprawdzają się azalie, pierisy, kiścienie, andromedy. W ubiegłym roku udało mi się kupić stewarcję kameliowatą- ponieważ dorasta do 3,5 m i lubi słońce posadziłam na obrzeżu jednej z rododenronowych grup.
Ciekawy rysunek liści trzmielin i różne sposoby ich prowadzenia sprawiają, że są pożądanym wypełnieniem tych rabat.
Wybór odmiany krzewów będzie zależeć oczywiście od ilości miejsca i docelowych rozmiarów rh.
Z bylin proponuję funkie, miodunki, tawułki, pluskwice, żurawki, żuraweczki, jasnoty, runiankę japońską, brunnery, zawilce japońskie, paprocie. Na pewno o czymś zapomniałam, ale jest już dosyc późno :lol: :lol:
Rh można podsadzać wszystkimi wiosennymi cebulowymi. W ostatnim sezonie przetestowałam również lilie, doskonale czują się w tym otoczeniu :) Zdjęcia w moim wątku.
Pozdrawiam serdecznie :wit
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p

Post »

Moniko, jesteś wielka ;:138
Teraz mam nad czym się zastanowić. Idę więc do Twojego ogrodu podglądnąć jeszcze inne kompozycje :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”