Witaj Natalko!
Bardzo ładny zbiór Hojek. Są takie wdzięczne. Niech Ci pięknie rosną. A wiesz że twoje Grudniczki pozawiązywały pączki? Teraz się tylko namyślają czy je otworzyć. Ale ja cierpliwie poczekam. Na pomarańczowych tylko nie ma pączusi.Pozdrawiam.
Witaj Natalko.
Bardzo podobają Mi się Twoje roślinki. Epi śliczne, trzykrotki też. Jednak naj, najbardziej podobały Mi się hoje. Może dlatego, że jestem kopnięta na ich punkcie. Trochę się Mi nazbierało i cały czas przybywa.
Będę wpadać do Ciebie i oglądać śliczności.
Dawno mnie tu nie było Dlatego też odkurzam wątek i wstawiam trochę zdjęć.
To nie są moje wszystkie kwiaty, ale sporo. Na jakieś bibeloty, nieporządek czy niepasujące podstawki do doniczek proszę nie patrzeć Estetyka u mnie nie jest na 1 miejscu...
Hojek mam ok. 50-60 różnych, już nawet nie wiem sama ile dokładnie, niektóre mi się powtarzają.
A klonika ciapatego mam od końca wakacji i jeszcze mi nie kwitł, ale miał małe pąki, które potem opadły, a wskazywały na kolor chyba jasny róż, może pomarańcz lub coś podobnego.
Peperomii też mam trochę....ostatnio zaczęły mi się podobać i jak tylko spotykam jakąś której nie mam to wraca ze mną
Widzę że sansewierii też masz sporą kolekcję Ta na ostatnim zdjęciu największa jest bombowa