Grazka_j mój ogród. cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Re: Grazka_j mój ogród.

Post »

Witam późnym wieczorem. Dzisiaj miałam pracowity dzień. Krzątałam się w kuchni i teraz na moment odwiedzam forumków.

Halinko! jak tylko będzie sadzonka bzu, to na pewno dostaniesz, tylko przypomnij jeszcze wiosną.

tara dziękuję za gratulacje! Czy teraz wycięli Wam te choinki? a to draństwo!!! Czy zgłosiłaś to na Policji?

Monia68 dziękuję. Masz rację, ja też chętnie oglądam letnie widoki i zaraz raźniej na duszy!

Dzisiaj jest wyjątkowo zimno i przeszywający wiatr. Byłam na działce, okrywałam hortensje.

Dala poprawy humoru zdjęcia.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Miłej nocki życzę i kolorowych snów.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

piękna ta azalia tez mam taką, ale jeszcze młoda a takie widoczki na dobranoc to pochwalam, dzięki

choinki to wycinano nam po dwie, trzy w końcu M poobcinał wierzchołki i tak wycinali gałązki, teraz mieszkają normalni ludzie to mam nadzieję to nie mam takich problemów ale na złodzieja nie ma zamka zawsze znajdzie czas i miejsce,

pozdrawiam milego dnia
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko, znowu piękne zdjęcia :)
U mnie spadło trochę śniegu, ale duży wiatr potęguje uczucie zimna... Oby do wiosny!!
Miłego dnia ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko :wit Piękne letnie zdjęcia ;:138 Ostatnio uwielbiam azalie- biała śliczna ;:196
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Witajcie kochane koleżanki. Wczoraj nie miałam internetu, coś się zepsuło, tak,polowa że nie miałam na to wpływu. Dobrze, że dzisiaj już wszystko działa! Rozmawiałam przed chwilą z synem mieszkającym w Finlandi- u nich -24 stopnie. U mnie -13 to i tak o połowę mniej. A w telewizji podają, że wszystko opóźnione z powodu zimy. U mnie również dotarł śnieg i cieszę się, bo rośliny mają pierzynkę i już mniej są narażone na przemarznięcie. Niewiele tego śniegu, ale jest biało. Musę kończyc, zajrzę wieczorkiem.
grazka_j - moje wątki
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Grażynko ;:167 Nie wiem, czy o tym pisałam, ale miałam kiedyś "narzeczonego" Fina i bardzo często jeździłam do Finlandii. Mimo że mrozy bywają tam siarczyste, to jakoś łatwiej się je znosi. A może miłość mnie grzała?? :wink: :lol:
podłoże to dobra rzecz- robię dosyć często, bo M lubi.
Miłego wieczoru ;:196
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Może i ja się załapię na podłoże, bo tez go bardzo lubię (ja dodaje czosnek). Pychota!!! ;:137 ;:137 ;:137 :wit
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Przesyłam ciepłe pozdrowienia w ten mroźny wieczór. Przed chwilą wróciłam ze dworu i muszę powiedziec, że mrozi u mnie bardzo! Brrr! W domu przyjemnie i cieplutko.Ostatnio jakiś pech mnie prześladuje, bo znowu nie było internetu, potem uszkodził mi się aparat fotograficzny a wczoraj zepsuła się mikrofalówka! Bez aparatu jak bez ręki! :( Muszę jakoś to wytrzymac.Odałam do naprawy i ma byc na wtorek.

stasia109 dziękuję za życzenia. Miło mi Święty Mikołaju. Pamiętaj o mnie jeszcze. Oczywiście, że zapraszam na podłoże i życzę smacznego.

Monia68 Moniko nie wspominałaś, że tam miałaś chłopaka, pisałaś jedynie, że znasz Finlandię i byłas częstym gościem w tym kraju. Masz rację, że tam mrozy jakoś inaczej się odczuwa.Mimo wszystko -24 na południu Finlandi to i tak dużo.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

WITAJ GRAŻYNKO
Niestety nieszczescia zawsze chodza parami tak to już jest . Tez sobie teraz nie wyobrażam dnia bez netu czy aparatu fotograficznego . U mnie świeci słoneczko ,ale wieje wiatr ,który potęguje mróz brrrrr. Najlepiej siedzieć w domu przy piecu . A to ,że już za chwilkę będa swięta chcę Ci życzyć spełnienia marzen i opieki Bozej dzieciny a przede wszystkim zdrówka takze dla rodzinki
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, pewnie, że dużo...-24 to temperatura szokująca :lol: :lol:
U matki mojej bratowej na Litwie mają -28...
Miłego dnia ;:196
AFRYKA
Mój ogród.
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Kochani! Z okazji Świąt składam wszystkim najlepsze życzenia: by te Święta były radosne, ciepłe, rodzinne.

Obrazek
grazka_j - moje wątki
minik
200p
200p
Od: 4 gru 2009, o 22:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Serdeczne życzenia wielu radosnych doznań z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku życzy... Dominik :)
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Dominiku dziękuję za życzenia. :D
grazka_j - moje wątki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Witam wieczorkiem. W ramach odchudzania po świątecznych specjałach wybrałam się dzisiaj na działkę. Niestety pogoda mnie szybko wypędziła. Wiał niesamowity wiatr i padał deszcz. Nie dało się pospacerowac. Rozpaliliśmy w kominku i z przyjemnością tam posiedzieliśmy z M. Oby do wiosny! ;:196
grazka_j - moje wątki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Zupełnie zapomniałam się pochwalic nowym kwiatkiem w domu. To mój storczyk zrobił mi piękny prezent świąteczny i pięknie zakwitł. Niestety na razie nie mogę Wam pokazac, bo nie mam aparatu. Może jutro sie wybiorę po odbiór aparatu z naprawy, to zrobię zdjęcie i Wam pokażę. :D :D :D
grazka_j - moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”