Działeczka Erazma i nie tylko ... 1 cz.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale smakowitości i naprawdę opryskiwane tylko mlekiem? a mączlika nie ma w tunelu?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
To jaki duży jest ten tunel i ile krzaczków papryki w nim rośnie, jak tyle już zebrałeś owoców?
- kryska
- Przyjaciel Forum
Faktycznie, zbiory imponujące, a przecież to nie koniec jeszcze.
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
a ja w tym roku w szklari nie pryskałem niczymi dopiero kilka dni temu usunąłem ogórki.To były trzy sztuki ogórka gruntowego posadzonego w szklarni i dopiero teraz liscie zaczęły żółknąć ,przestały zawiąywać owoce więc je wyrwałem..pomidory do tej pory bez żadnych oznak chorób i ani śladu szkodników..bez żadnego oprysku..
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje pozostałości warzywkogra pisze:...A czy możesz wkleić kilka fotek z grządek ...

Przypominam o konieczności oprysku porów przeciwko szkodnikom m.in. poczwarki miniarki porówki. Ja wykonałem oprysk Mospilanem 20 SP. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sk+por%F3w
Pozdrawiam Andrzej.
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Witaj Andrzeju!
Dziś poświęciłam więcej czasu i zwiedziłam Twoją działkę gruntownie-jest piękna i bardzo wypracowana. Tak jak innych forumowiczów zachwyciły mnie Twoje strzyżone iglaki. Ja również mam świerka srebrzystego i chciałabym potraktować go podobnie. Wiem już, że robisz to na wiosnę, ale powiedz, czy tniesz całe młode przyrosty, czy tylko ich fragmenty
Ja przycinam sosnę, tnąc ok. 2/3 części młodego przyrostu, czy robisz to podobnie 
Dziś poświęciłam więcej czasu i zwiedziłam Twoją działkę gruntownie-jest piękna i bardzo wypracowana. Tak jak innych forumowiczów zachwyciły mnie Twoje strzyżone iglaki. Ja również mam świerka srebrzystego i chciałabym potraktować go podobnie. Wiem już, że robisz to na wiosnę, ale powiedz, czy tniesz całe młode przyrosty, czy tylko ich fragmenty