Witaj Iwono zapisałem sobie już troszkę kwiatuszków które chcę mieć na działce , u mnie biało za oknem .Fajny karnik zrobi twój mąż teraz dokarmiasz ptaszki to na pewno odwiedzą cię wiosnę pozdrawiam ciepło
Dobrze, że pokazałaś karmnik. Ja też mojego M zatrudnię będzie
miał wzorzec. Zima u nas marna chociaż może jeszcze popada,
ale ja i tak wolę wiosnę
Miłego dnia
Witaj witaj i ja cię odwiedzam karmnik super ja w tym roku sama zrobiłam ale że tak nas zasypało to mimo iz jest wysoko pokryło go napadało do środka musze jutro cos z tym zrobić .
A ogródeczek na pewno musi byc piękny jak kwitnie u mnie hmm niewiele jak na razie ...
Iwonko mnie też zdjęcie z karmnikami przypomniało,że miałam dokupić. Byłam w sklepie ogrodniczym, takie ceny szalone a przy wydatkach świątecznych kasa leci więc tym bardziej człowiek się zastanawia. Mąż zaraz po świętach obiecał jakieś zrobić. Ważne aby były a latem na sklejkę coś wymyślę i będzie jak trzeba.
Pozdrawiam
Witajcie KOCHANI jakoś sie zaniedbałam i w tym biegu przygotowań nie mam kiedy wejść na kompka. Widzę że mój karmik wszystkim przypomniał że już zima i ptaszynki trzeba dokarmić U nas śniegu pod 3 żerdź pozdrawiam gorąco wszystkich odwiedzających mój ogródek i pędzę piec ciasteczka
Zbliża się magiczny okres
świąt Bożego Narodzenia,
więc składamy Wam
najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności,
a w nadchodzącym roku dużo miłości.
Życzy...Mariola z rodzinką