Aniu , dziękuję za zdjęcia ,taka pierzynka pewnie i na mojej ,dobrze bo mróz się wzmaga u nas -10* i wiatr. Pierzynka zmniejszy skutki mrozu. Miło czytać , ze rodzina w komplecie.Pozdrowienia
Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
idę dziś spać,za dużo dla mnie dziś wrażeń, ale zrobiłam trochę nie zgrabne ale ciasteczka z makiem według przepisu Ewelinki, zapraszam są naprawdę bardzo smaczne
Aniu mój brat przyjechał i jest u rodziców.
Dzwonię zapytać, czy mamusia zrobiła mu jeo ulubione pierożki ruskie a on mi mówi, że i pierożki i rosołek i makaron właśnei wałkuje...
Istnieją drzewa i kwiaty, tyle ptaków i motyli, tyle łąk i lasów i tyle jeszcze cudownych rzeczy wokoło nas,
które tylko czekają, by człowieka z jego smutków uleczyć.
Witam miłych gości, wyspałam się, no i oczywiście pierwsze co to włączyć FO, to już takie miłe skrzywienie, dziś zapowiada się dzień pełen wrażeń urodzinki wnusi to już 8 lat, dzieci będą na obiedzie
rosołek już się pichci, zaraz makaronik będzie się "robił" a tak to dzień przeznaczony na zakupy, bo to już czas, w niedzielę planujemy postawić choinkę, choć wolę tradycyjnie dzień przed wigilią.
Za oknem leży śnieg i lekki mrozik, jest przyjemnie oby tylko dotrwał do świąt a potem niech sobie idzie i będzie ciepło, to wpadnie się na działeczkę, trzeba stawiać ogrodzenie, robić remont domku siła robocza doszła trzeba wykorzystać,
miłego dnia
Sporo śniegu u Ciebie Taro, ładnie to wygląda i cista też smakowite. Ja w tym roku ciastek chyba nie zdążę zrobić ale nigdy nic nie wiadomo.
Choinkę też lubię stroić przed wigilią ale jak nie ma czasu to trzeba to zrobić w inny dzień.