Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

Marzenko trafiłam do Ciebie z wątku evastyl czyli Ewci aby sprawdzić kto ma tak świetne poczucie humoru po wymianie zdań na temat miłorzębu ...
Okazuje się, że jesteś kobietą czynu, spełniasz swe marzenia, ostro pracujesz, "klniesz' jak Cię majster jeden z drugim wkurzy, aranżujesz ogród a przy tym wszystkim pełna humoru dziewczyna ..
Skąd w Tobie tyle sił?
Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko - byle do wiosny.
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nikt nie jest doskonały a ja tym bardziej,moje czekanie nie miało najmniejszego sensu nie powinnam dopuszczać do stanu w którym opuszczają mi sią wargi i zaczynam wystawiać kły na swojego ślubnego /w koncu chyba nic nie zawinił /;:224 ;:224 hm....aby na pewno?
matuchno i córuchno ja chcę krwi wrrrrrrrr :!: więc wzięłam pod paszysko kartonik z moimi ciemiertnikami odpaliłam wrotki i na działeczke się udałam ;:71 i nawet zrobiłam parę nędznych fot komórką,myslałam że to ukoi moje nadwrężone nerwy,lecz..... ;:223 nie no mój M posadził mi na przejściu jak krzywą wieżę w Pizie(szlag nie wiem jak to się pisze!) porzeczkę wcale nie zabytkową :!: Masakrrrrrrra czy mężczyźni myślą,pytam tak tylko hipotetycznie,nie wspomnę juz o paru innnych roślinkach po raz ostatni w życiu posadzonych bez mojego nadzoru :!: :!:
Badź błogoslawiona EWO,żeś mnie zmobilizowała do pojechania na działkę :!: :!: ;:196
Poprzesadzałam to co tylko sie dało /porzeczki nie ruszałam bo bym chyba ocipia....pippip....ła / :oops: a teraz popokazuję troszkę :oops:
Obrazek
oto moja zawalidroga posadzona na srodku przejścia :!: :!: :!: krzywulina, pokraczok ;:223
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

A ja sobie sama na przejściu posadziłam wiśnię :;230
Muszę teraz chodzić naokoło i już pomału się przyzwyczajam....
Awatar użytkownika
riane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lut 2008, o 12:02

Post »

Rozumiem Twój ból Marzenko. ;:4 Wsadzałam kiedyś 10 lilaków. Do pomocy miałam dwóch panów (mój M i mój brat). Przydawali się do kopania dołów. Ale potem zaczęło się im nudzić. I tylko mnie pośpieszali. Więc pozwoliłam im kilka drzewek wsadzić samym. Do dziś nie mogę patrzeć na te krzywulce... Chyba muszę je w końcu czymś wysokim podsadzić, żeby nie było widać. :?
Agata
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Marzenko, nic straconego z tą porzeczką.
Weź gruby pręt albo jakąś rurkę, wbij po drugiej stronie w kilku centymetrowej odległości i naciągnij sznurkiem lub nocnym bawełnianym materiałem. To ustrojstwo ma to do siebie, że można naprostować.
Faceci są...mój przeszedł straszną kurację wstrząsową i jak chce sam coś zrobić to najpierw uprzedza :;230 :;230

Miłej niedzieli.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 mar 2009, o 20:39

Post »

Echhh tak to jest z niektórymi typkami płci przeciwnej - mój typek nie chce mnie słuchać jak mu mówię jak ma robić. Nie chciał mnie słuchać jak mu pokazywałam jak ma kopać wiosną i kopał po swojemu (stary trawnik) a ja potem miałam całe lato odrastającą wszędzie trawę i mnie trafiało... tam gdzie ja kopałam oczywiście nic nie odrastało...
ale poza tym kopaniem to ma lepszą wyobraźnię ode mnie i nie mogę narzekać... Zobaczymy jak się będzie sprawował jak będziemy u siebie "na stałe" a nie tylko dochodząco...

Miłej niedzielki ;:196
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Witaj Marzenko mi się wydaje że nie jest tak źle piękne pokraczne bonzai z tej twojej porzeczki ...a co do zawalidrogi to wystarczy się nauczyć fruwać i będzie Ok :;230 :;230 :;230
...a co do mobilizacji - nie ma za co ...my kobiety musimy się wspierać ...
a co do facetów to mój ma zakaz robienia czegokolwiek w moim ogródku ...pozwalam mu tylko przycinać żywopłot bo to mu bardzo dobrze wychodzi ...nawet nauczył się sprzątać pocięte gałązki a robi to tak " Ania ...Marcin ...chodźcie tu trzeba gałęzie pozbierać i pozamiatać " - pomysłowy chłopak :;230
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Sprzatałam dom juz nie śpię na podłodze ;:113 lecz reszta dalej przedstawia wiele do życzenia no cóż cierpliwośc jest cnotą /w środę mi obiecała koleżanka z odsieczą przyjść/ może mi się uda do świąt :roll: :roll:
A teraz przedstawię moje kwiatuszki:
ciemierniki zakwitły mi w kartonie szt 3 z 6 na razie wygladaja mi na białe ale co tam najważniejsze teraz ,żeby się zaaklimatyzowały :P
Obrazek
drugi ciemiernik
Obrazek
a to zonkil botaniczny lekko mu sie chyba pospieszyło :(
Obrazek
a tu widok ogólny :roll:
Obrazek
marzenaF
1000p
1000p

Post »

A to mój bezik ,bzik,lilaczek :D
Obrazek
Prawda ,ze ma piękne pączki,ciekawe czy da choć jednego kwiatka?
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zobaczysz Marzenko jak pięknie będzie kwitł Ci Twój bzik :)
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Siedzę w domu i dostaje bzika ;:224 panowie majstry sobie juz drugi dzień nie przychodzą, nic to wszystko sie samo zrobi i posprzata w koncu do świąt jest kuuuuuuuupa czasu ;:224 już nawet się nie denerwuję bo i po co phiii :roll: Złość mej szlachetnej urodzie zaszkodzi :;230 :;230 :;230
A na poprawienie humorku wstawię moją piekna lilijke kupiona w castoramie na Mikolaja sobie :roll:
Obrazek
to w dniu zakupu prawa,że piękna :oops:
Obrazek
to pięć dni pózniej ,ciekawe co potem zrobić z ta lilijką może ktoś mi podpowie jest naprawdę ciekawa wysokość łodygi razem z kwiatem to tylko 35 cm nie chciałabym zmarnować tych cebulek bo chyba musi ich być 5 skoro łodyg jest 5 :D
Obrazek
a to ona w pełnej krasie morze kwiatów i delikatny zapach ;:226 ;:226 ;:226
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja bym dała jej po przekwitnięciu trochę odpocząć - na ten czas zostawiła w donicy razem z łodygami - a za miesiąc - dwa wykopała i włożyła w torf z trocinami. Na wiosnę próbowałabym wsadzić do gruntu. :)
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

marzenaF pisze: A na poprawienie humorku wstawię moją piekna lilijke kupiona w castoramie na Mikolaja sobie :roll:
Jaka cuuudnaaa!
Byłam w swojej Castoramie ale nic tak pięknego nie widziałam :?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Bo ona była w mojej castoramie tej lewobrzeżnej /kolo makro/ i powiem że wcale nie było droga tylko 20 pln normalnie darmo DAWALI to trzeba było brać :oops: a teraz muszę ja koniecznie przechować :roll:
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Marzenko lilia jak lilia ale adapter ....to jest coś ;:224 ;:224 ;:224
a nie chcesz go sprzedać razem z płytami ;:65 ;:65 ;:65
Zablokowany