Tara - oaza marzeń cz.2
- Alionuszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tara - oaza marzeń cz.2
A u nas zero śniegu,a ziemia twarda jak kamień..,róże pomarzną... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taruś jak po wizycie? Idziesz czy nie?
U nas ma być najmroźniej w Polsce....przez kilka dni....w czwartek -9. Brrrrr....
Zdróweczka
U nas ma być najmroźniej w Polsce....przez kilka dni....w czwartek -9. Brrrrr....
Zdróweczka

Witaj Tareczko
U nas też dziś śnieg padał cała noc więc troszeczkę go leży , a mróz w dzień jest - 5st nocą trochę więcej ale idzie wytrzymać .
Kochanie jeśli chodzi o te nawadnianie , to my jesteśmy bardzo zadowoleni , w tym roku musimy jednak zmienić węże , bo te są już jakieś 16 lat i niestety ale w niektórych miejscach sparciały .Jest to wielkie udogodnienie , latem kiedy brak czasu na wszystko , to odkręcam wodę i po kłopocie , w przyszłym roku latem chcemy zainstalować takie rozwiązanie jeszcze w innych miejscach ogrodu .
Tareczko jeśli masz jeszcze jakieś pytania , to pytaj chętnie odpowiem , oczywiście w miarę możliwości .
Pozdrawiam

U nas też dziś śnieg padał cała noc więc troszeczkę go leży , a mróz w dzień jest - 5st nocą trochę więcej ale idzie wytrzymać .
Kochanie jeśli chodzi o te nawadnianie , to my jesteśmy bardzo zadowoleni , w tym roku musimy jednak zmienić węże , bo te są już jakieś 16 lat i niestety ale w niektórych miejscach sparciały .Jest to wielkie udogodnienie , latem kiedy brak czasu na wszystko , to odkręcam wodę i po kłopocie , w przyszłym roku latem chcemy zainstalować takie rozwiązanie jeszcze w innych miejscach ogrodu .
Tareczko jeśli masz jeszcze jakieś pytania , to pytaj chętnie odpowiem , oczywiście w miarę możliwości .
Pozdrawiam

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu. Zazdroszczę śniegu. U nas tylko poprószyło, a w dzień temperatura się utrzymywała około zera. Dla mnie osobiście taka zima mogłaby być. Trzymam kciuki, bo wiem że szykujesz się do szpitala. Na dobrą sprawę żaden termin nie jest dobry, ale jak mus to mus. Będę trzymać kciuki i na pewno wszystko dobrze się skończy. Buziaczki.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
za oknem zima, biały puch, pada drobny śnieżek przyjemnie, pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
i życzę miłego dnia
a oto fotka sprzed chwili

święta spędzam z rodziną i FO, z czego bardzo się cieszę, ważne dla mnie sprawy pozostawiłam na druga połowę stycznia, udało się, najważniejsze być muszę "wyremontowana" na wiosnę i spotkania z forumkami, jutro przyjeżdża syn, chatka wypucowana - przyznaję pierwszy lat od 5 lat tak przygotowana jestem do świąt i bardzo się cieszę, teraz tylko zakupy zapisane, zetki przygotowane oby nie zabrakło, prezenty nie wszystkie ale są, staram się żyć normalnie, wpadnę do Waszych ogródków już dziś po południu no i noc będzie moja bo jak spać jak dziecię jedzie.
Szczęśliwa jest wnusia i jej tradycyjne powiedzenie: ja marzyłam żeby tatuś już wrócił,
rodzina będzie w komplecie i miło jak razem wpadną do rodziców odwiedzić, jak wiecie szczęśliwe dzieci i to serce rodziców spokojne.
Trzymajcie sie, jesteście wspaniali pewnie Wam tego jeszcze nie mówiłam to powiem jeszcze raz wspaniali jesteście

i życzę miłego dnia
a oto fotka sprzed chwili

święta spędzam z rodziną i FO, z czego bardzo się cieszę, ważne dla mnie sprawy pozostawiłam na druga połowę stycznia, udało się, najważniejsze być muszę "wyremontowana" na wiosnę i spotkania z forumkami, jutro przyjeżdża syn, chatka wypucowana - przyznaję pierwszy lat od 5 lat tak przygotowana jestem do świąt i bardzo się cieszę, teraz tylko zakupy zapisane, zetki przygotowane oby nie zabrakło, prezenty nie wszystkie ale są, staram się żyć normalnie, wpadnę do Waszych ogródków już dziś po południu no i noc będzie moja bo jak spać jak dziecię jedzie.
Szczęśliwa jest wnusia i jej tradycyjne powiedzenie: ja marzyłam żeby tatuś już wrócił,
rodzina będzie w komplecie i miło jak razem wpadną do rodziców odwiedzić, jak wiecie szczęśliwe dzieci i to serce rodziców spokojne.
Trzymajcie sie, jesteście wspaniali pewnie Wam tego jeszcze nie mówiłam to powiem jeszcze raz wspaniali jesteście

-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Miłego i spokojnego dnia.Na pewno synek wróci szczęśliwie do domu a Ty mu w tym pomożesz przekazując pozytywną energię.Odrzuć wszystkie katastroficzne myśli.Będzie dobrze,musi być dobrze.Pozdrawiam.Czekam na wieczorne wiadomości
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Wpadam sie przywitać
Ja znowu na męża czekam, mam nadzieję, że do świąt zjedzie cały i zdrowy. Byle bez pośpiechu.
Miłego dnia Taro

Miłego dnia Taro

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU bardzo się cieszę z tego ,że masz tak wszystko poukładane i sama nam tyle radosci wysyłasz . Jak synuś przyjedzie to będzie wesoło . Właśnie zgdzam sie z Tobą szczescie dzieci to NAJWAZNIEJSZE ,wtedy i nam jest weselej [jako rodzicom]. Miłego dnia
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Taruś... jak Ty się cieszysz, to i ja ...
Moja córka nie przyjedzie w tym roku na święta.
Ale trudno... mamy skypa, to i widzieć się i rozmawiać będziemy.
Moja córka nie przyjedzie w tym roku na święta.
Ale trudno... mamy skypa, to i widzieć się i rozmawiać będziemy.

Taruś, cieszę się razem z Tobą, że spędzisz te Święta z rodzinką w komplecie
Święte słowa napisałaś, że jak u dzieci wszystko w porządku, to rodzice są szczęśliwi i spokojni...
Ale jak dzieci są dorosłe, to ciągle coś się dzieje - ja mam dwóch synów i na okrągło przeżywam ich problemy.
No, ale w czasie Świąt trzeba się radować
Taruś, dbaj o siebie i swoje zdrowie

Święte słowa napisałaś, że jak u dzieci wszystko w porządku, to rodzice są szczęśliwi i spokojni...
Ale jak dzieci są dorosłe, to ciągle coś się dzieje - ja mam dwóch synów i na okrągło przeżywam ich problemy.
No, ale w czasie Świąt trzeba się radować

Taruś, dbaj o siebie i swoje zdrowie

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Daluś, też mam dwóch synów, - kiedyś powiedziałam mojej mamie, że za bardzo przeżywa problemy dzieci - już jesteśmy dorośli - ja jak będę miała dorosłe dzieci będę inna, - odp.dziecko nie znasz życia........
Zycie zweryfikowało moje myślenie, choć powodów do wielkich zmartwień nie mam ale podświadomie
żyję ich małymi i dużymi problemami, tak pewnie już zostanie,
Zycie zweryfikowało moje myślenie, choć powodów do wielkich zmartwień nie mam ale podświadomie
żyję ich małymi i dużymi problemami, tak pewnie już zostanie,
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Niestety Anuś i tak już zostanie . Cieszymy się razem z nimi i martwimy jeszcze bardziej niz oni sami . Może czasem tego nie pokazujemy ,ale serce mówi całkiem co innego . Miłego wieczoru
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Aniu, cieszę się razem z Tobą że wszystko sie ułożyło tak jak chciałaś i bedziesz spedzać święta z rodzinką
szczególnie ze przyjazd syna to wydarzenie w pełni tego warte.
Naciesz się ile dasz Twoimi bliskimi, a na zmartwienia zawsze będzie jeszcze czas.
szczególnie ze przyjazd syna to wydarzenie w pełni tego warte.
Naciesz się ile dasz Twoimi bliskimi, a na zmartwienia zawsze będzie jeszcze czas.

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Taro Twoja radość udziela się
Tak trzymaj, jeszcze raz

Tak trzymaj, jeszcze raz

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Aniu!
Cieszę się, że wróciłaś do zdrowia i cieszysz się na święta z rodziną.
Ja w tym roku jakoś nawet nie potrafię się cieszyć.
Miłego wieczoru.
Cieszę się, że wróciłaś do zdrowia i cieszysz się na święta z rodziną.
Ja w tym roku jakoś nawet nie potrafię się cieszyć.
Miłego wieczoru.