Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
Jak zawsze z przyjemnością czytam Wasze pochwały
, a znając Wasze piękne ogrody i działki tym bardziej jest mi miło, że zatrzymujecie wzrok na mym skromnym skrawku ziemi.
Dzisiaj zaatakowały mnie moje tygrysy-Róże aż się krew polała.
Kasiu jaki sokoli wzrok
, tak to jest Dąbrówka, właśnie zaczęłam robić z niej obwódkę.
Pozdrawiam serdecznie.

Dzisiaj zaatakowały mnie moje tygrysy-Róże aż się krew polała.

Kasiu jaki sokoli wzrok

Pozdrawiam serdecznie.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko jak długo czekałaś na takie rozrośnięcie się tej rabaty,ile mają te iglaki?
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dorotko, czy Ty masz w swoim zakątku tylko jedno wiaderko? Moze mówisz nie o tym, o które ja pytałam? Mnie sie wydawało, ze tam rosnie jakieś drzewko, podobne do różanecznika...dlatego spytałam. Pelargonia nie może byc przecież taka duża?
Pieknie się zmienia zakątek który pokazałaś na ostatnich zdjęciach. Co roku inaczej! Tak lubię

Pieknie się zmienia zakątek który pokazałaś na ostatnich zdjęciach. Co roku inaczej! Tak lubię

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dorotko, to w końcu nie takie ważne, tylko zaintrygowało mnie, co to za drzewko moze rosnąć w wiaderku, zwłaszcza, ze różaneczników nikt tak nie sadzi
Wydawało mi się, że to ocynkowane wiaderko, ale juz sama nie wiem. Może to zupełnie co innego, nie wiaderko
W końcu na zdjęciach nie wszystko widać wyraźnie. Jeżeli nie hodujesz żadnego drzewka w wiaderku, to nie warto sprawdzać, co mi sie przywidziało
Wypoczywaj i nie zawracaj sobie głowy takim głupstwem 
Pozdrawiam Cię serdecznie!

W końcu na zdjęciach nie wszystko widać wyraźnie. Jeżeli nie hodujesz żadnego drzewka w wiaderku, to nie warto sprawdzać, co mi sie przywidziało

Pozdrawiam Cię serdecznie!
- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie i elegancko, a jak iglaczki bedą rosły w takim tępie to będziesz mogła je sobie fajnie uformować, moje tuje zostały od dołu do połowy wystrzyżone bo jak nie mieliśmy jeszcze od frontu ogrodzenia to objadły je sarny, ale teraz wyglada całkiem ładnie i kwiatki rosnące pod nimi mają więcej światła.
Pozdrawiam
Anu-La
Pozdrawiam
Anu-La
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chatte pisze:Dorotko, to w końcu nie takie ważne, tylko zaintrygowało mnie, co to za drzewko moze rosnąć w wiaderku, zwłaszcza, ze różaneczników nikt tak nie sadziWydawało mi się, że to ocynkowane wiaderko, ale już sama nie wiem. Może to zupełnie co innego, nie wiaderko
![]()
Też widzę na zdjęciu wiaderko

Widzę, że pod moją nieobecność doglądaliście moich roślinek.
Dzięki za odwiedziny i pozostawiony ślad obecności:
Iza
Beata T
Anu-La
aanula
RoksiSK
jest mi bardzo miło, że pamiętacie o mnie i zawsze napiszecie dobre słowo.
Choć byłam w pięknym miejscu to i tak z radością wróciłam do mojego zakątka .
Beatko, ten różowy kwiatek na drugim i trzecim zdjęciu to Petunia o pełnych kwiatach, a na czwartym różowa z ciemnym śrdkiem to Surfinia.
Pozdrawiam.

Dzięki za odwiedziny i pozostawiony ślad obecności:
Iza
Beata T
Anu-La
aanula
RoksiSK
jest mi bardzo miło, że pamiętacie o mnie i zawsze napiszecie dobre słowo.

Choć byłam w pięknym miejscu to i tak z radością wróciłam do mojego zakątka .
Beatko, ten różowy kwiatek na drugim i trzecim zdjęciu to Petunia o pełnych kwiatach, a na czwartym różowa z ciemnym śrdkiem to Surfinia.
Pozdrawiam.