A takie bombki zrobiłam naszym dzieciakom

Teraz zabieram się za inne.
Baryczka pisze:Naprawdę
Z tym, że nigdy w sklepie nie widziałam makaronu w kształcie choinek, takich jak w tej gwiazdce.
trzynastka pisze:CZYM kleicie makaron?
Grażynko, aniołków Ci u mnie dostatek dzięki córce.grazynarosa22 pisze: Agnieszko-skończyłaś? ale ładne![]()
![]()
no to miałaś wczoraj pracowity dzień
![]()
a skąd masz takie malutkie aniołkiŚliczne
Oooo...ale super cena za tyyyyle aniołków....u mnie tak nie "rozdają"empuza pisze:Grażynko, aniołków Ci u mnie dostatek dzięki córce.grazynarosa22 pisze: Agnieszko-skończyłaś? ale ładne![]()
![]()
no to miałaś wczoraj pracowity dzień
![]()
a skąd masz takie malutkie aniołkiŚliczne
![]()
Te akurat kupiłam w "sklepie za 5 zł" w woreczku było 12 szt, więc wzięłam 2. A co!
Od wielu lat kupujemy jodłę , która długo się trzyma i , co ważne, prawie wcale nie gubi igieł (no, jakieś pojedyncze).Trzyma się bez zarzutu 3-4 tygodnie.Zwykle rozbieramy choinkę po kolędzie , a to u nas druga połowa stycznia. W stojak jest wlana woda , co może nieco zapobiega więdnięciu czy podsychaniu igieł , bo podnosi sie wilgotność powietrza wokół drzewka.grazynarosa22 pisze:Ewelinko-Twoje choinki sa śliczne.....takie.....no nie wiem jak określić...eleganckie? tak![]()
coraz bardziej mam ochotę na żywą choinkę....ile u Ciebie stoi![]()
Chętnie bym dołączyło , ale nie mam, no i nie wiem jak wygląda . bo mam czas żeby kupić do świąt . To nie jest takie beznadziejne ?empuza pisze:Geniu, dlaczego mamy się śmiać?
Palmie też się coś należy![]()
Ja może bym dołożyła chrobotka reniferowego ... ale to moja wizja.
Piękną masz firanę