Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

riane pisze:Żywioł też ma swoje zalety. Mój ogród powstawał dokładnie tak samo. Tu coś wsadziłam, tam coś wsadziłam. Bez jakiejś większej wizji. Teraz powoli próbuję to wszystko doprowadzić do jakiego-takiego porządku. I wychodzi całkiem fajnie :). Zatem głowa do góry i odważnie. Wsadzaj co Ci się podoba i gdzie Ci się podoba. Efekt będzie wspaniały. Może tylko trochę dłużej Ci przyjdzie czekać na stan "ukończony". Tylko, że.... coś takiego nie istnieje :;230
Witaj Agatko z tym wsadzaniem to faktycznie na razie to wszystko troszkę nieuporządkowane :roll: zobaczymy co za busz mi wyjdzie na wiosnę ;:14 a stan ukończony takiego nie ma...... :wink:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Anna Guba pisze:Podziwiam dokonane zmiany na działeczce i życzę dalszego zapału do roboty.Wpadłaś jak my wszystkie w zielone wariactwo.Pocieszę cię , że to nie szkodliwe , a piękne.
Jak to w życiu bywa z jednego nałogu sie powoli wydobywam ;:224 /chodzi mi o ćmiki/ a w drugi wpadłam jak śliwka w kompot :wink:
Awatar użytkownika
riane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lut 2008, o 12:02

Post »

Zdecydowanie zdrowiej 8-) . W pełni popieram zamianę!
Agata
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witaj..Marzeno...nic na to nie poradzimy...czasem wiosenne mrozy są gorsze...):Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Witaj Marzenko ;:167

Marzenko ja też mam inne bodziszki i nie są takie duże to chyba zależy od odmiany ;:138
Miłego dnia ;:196
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Marzenko dziecko drogie nie wiem czy wiesz ale wypadałoby się pochwalić jakie to się zakupy robi w grudniu ...wspomniałaś coś o paczce ...i dalej nic oj nie ładnie ...pewno jakieś liliowce a i może ciemiernik i jeszcze pewno coś ...a tu nima amba ;:224 ;:224 ;:224

a co do nałogów ..nie przejmuj się ...zawsze Cię z Agą wspomożemy ...w pogłębianiu ich :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Noooo......dobrze Ewka prawi :lol: .
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Witaj Marzenko :wit

Tylko nie pal :!:
Już lepiej nagminnie wydawaj kasę na roślinki.
My Ci będziemy pomagać i podsyłać ciekawe linki :wink:

Miłego wieczoru.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
marzenaF
1000p
1000p

Post »

A wiec paczka nadejszła moja droga Ewo,liliowców we niej nie znalazłam natomiast ciemierniki a i owszem tak :tan Zadowolona ze mnie kobieta jest, tylko nie mam czasu na wysadzenie paczki do ogrodu ;:145 chyba się puknę ;:223 a właściwie juz walę łbem,ale ja po prostu nie mam czasu na nic! W domu panuje sodoma i gomora :!: Matko zaczęłam już zwolna popadać w nałóg nalewkowy, wczoraj kazałam sobie kupic wódki,bo mnie majstry przyprawiaja o drgawki i łzy prawdziwe :!: Dzisiaj usłyszałam szefowa sypialnia zrobiona na cymes tylko łózko wprowadzać i już nie będzie pani spała jak na obozie harcerskim na materacu.No i owszem zrobiona tylkooooo nie po mojemu zeszlifowałam juz trochę ścian i jutro zamiast do pracy ,jadę zakupić farbę i maluję od nowa tym razem sama :evil: Przynajmniej sama się będę wyzywać jak mi się nie spodoba ;:224 Tak więc jak widać podatna się ostatnio robię na nałogi tylko jeszcze za fajka nie chwyciłam w tym amoku /przeliczam na roślinki :lol: / Obiecuję poprawę i wstawienie czegobądź w terminie bliżej niesprecyzowanym,ze wzgledu na wzgląd ;:224 Jejku co ja pierniczę ;:111 doktoraaaaaaa :!:
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 23 lut 2008, o 23:25

Post »

Masz rację jak sama spieprzysz to w duchu sama siebie poprzeklinasz :;230
Pozdrawiam cieplutko Anka
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Doberek

Ja też przeżyłam remont z fachowcami :twisted:
Tak położyli w pokoju córki gładź na suficie, że wszystko spadło. Normalnie szału dostałam a mówiłam tak soczyście,że sama się sobie dziwiłam :oops:
Potem polazłam do Castoramy kupiłam co trzeba i jak zrobiłam tak jest! Wyszło nawet równo i nie spadło.
Teraz porządnego majstra znależć :roll: ...ech...

Marzenko, roślinki wysadź chociaż do donicy, bo szkoda ich...

Miłego dnia.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Cześć Marzenko w ten piękny /może będzie coś się zaczyna przejaśniać / ranek . Co do remontu nie mam z tym żadnych problemów ...kiedyś z braku fachowców musiałam nauczyć się sama gładzić ściany troszke to trwałao ale obecnie dla mnie to "pikuś" nie wspomnę o malowaniu .
A co do tego ciemiernika to wypadało by go wsadzić do ziemi akurat pora na nie i póki co nie ma jeszcze przymrozków ...a jakiego kupiłaś ...ja też się przymierzałam ..ale dałam sobie już spokój :wit :wit :wit
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 mar 2009, o 20:39

Post »

Witaj Marzeno!
Pozwoliłam sobie na spacerek po Twoich włościach... powiem Ci, że wiem co to znaczy podnosić ogród z ruiny - sama to przerabiałam na wiosnę. Ale widzę u Ciebie same przeciwności losu... nie poddawaj się jednak tylko dzielnie gnaj do przodu...
będę zaglądała...
Buziaki ;:196
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Dziewczynki czy Wy spać nie możecie ;:111
Ja właśnie przyszłam do pracy i czekam na fachowców,jedziemy po farbki i będziemy malować ;:223
Ja im chyba jajka wymaluję i zamiast Bożego Narodzenia będzie Wielkanoc jak mi jeszcze coś spierniczą ;:224 ;:224 ;:224 jeszcze ich nie ma no cóż przecież jest 10.00 prawda ;:223
A co do ciemierników kupiłam od Ismeny i nie wiem jakie będą one jeszcze nie kwitły są w kazdym razie kolorowe i ponoć ciekawe okazy :oops: zresztą nieważne podobaja mi się wszystkie :D
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marzenko podziwiam Twoje poczucie humoru, czytając o fachowcach sama się skręcałam ze śmiechu :;230 :;230
Życzę wytrwałości, oby wszystkie ściany zdobiły Twoje mieszkanie tak jak Ty chcesz :uszy
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”