Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko ja też proszę o sesję zdjęciową dla twoich traw - bo masz ich tyle, że się już pogubiłam - tak dla przypomnienia. Zgoda

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Jeśli chodzi o kwitnięcie kanny to wymaga ona żyznego i pulchnego podłoża lubi też podlewanie i obfite nawożenie.Może twoje bulwy są za drobne i dlatego nie mają siły zakwitnąć?Kanny można podpędzić w domu ja swoje sadzę w marcu do doniczek i wysadzam po przymrozkach 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
To zależy jaki mi wpadnie pod rękę(jaki mam) robiłam to np.Florowitem ale myślę,że każdy nawóz do roślin kwitnących będzie dobry.Aha moja mądra książka zaleca od września przestać podlewać bo wtedy bulwy lepiej przygotują się do zimy 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu tak własnie robię ,jak piszesz.W domu wsadzam do donic ok lutego a jak jest juz ciepło to do ziemi.Oczywiście podlewam Florowitem.Znajomy ogrodnik powiedział ,ze muszą miec za duzo azotu ,albo to taki gatunek.W innych miejscach widziałam kanny nie przekraczające 1 m i obficie kwitnące czerwonymi kwiatami