Zwiedzam ogród cichutko od początku, od kiedy tylko założyłeś wątek. Jakiż piękny ten Twój ogród!!! Dorosły, harmonijny, a jaki soczysty! Krajobrazowy. Widać, że kochasz to miejsce i to od dawna
 Zwiedzam ogród cichutko od początku, od kiedy tylko założyłeś wątek. Jakiż piękny ten Twój ogród!!! Dorosły, harmonijny, a jaki soczysty! Krajobrazowy. Widać, że kochasz to miejsce i to od dawna  Podziwiam i prace, i kompozycję, i porządek, i wrażliwość.
 Podziwiam i prace, i kompozycję, i porządek, i wrażliwość.To zdjęcie z ogrodu botanicznego (o którym mówisz, że dążysz do takiego widoku), jest takie jak cały Twój ogród. Jakbyś nie powiedział, że to nie Twoje, to bym się nie domyśliła
 Toż to dokładnie Twój styl
 Toż to dokładnie Twój styl  
 A przy tym cieszę się, że wreszcie ktoś mi wytłumaczył, jak rozmnażać iglaki. Do tej pory udawało mi się to głównie z bukszpanami.
Dodatkową atrakcją jest też to, że zacząłeś pokazywać zdjęcia jesienią, kiedy pogoda wygania nas z ogrodu. Bardzo się cieszę, że przybył mi jeszcze jeden ogród, w którym dobrze się czuję i mogłabym w nim zasiąść i popodziwiać widoki.
Pozdrawiam serdecznie - Ula