Ogród Andzi
Re: Ogród Andzi
Aniu - już potrafię i nawet nie wiesz jak mnie to wciągnęło 

Marylko orliki w tym roku przesadziłam w jedno miejsce, zaczęły słabiej kwitnąć widocznie potrzebowały przesadzenia w świeżą ziemię. Kolorów jest sporo, różnią się środkami i wielkością kwiatów. Zrobiłam zakątek orliki, irysy miniaturki, len wielokwiatowy i róża na pniu. Z dwu stron posadzone są tuje książkowe i zwykłe.
Agnieszko a nie mówiłam że szybko się nauczysz
fajnie że dzieciaki pomagają
w takich sprawach

Agnieszko a nie mówiłam że szybko się nauczysz

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu ciekawie to komponujesz
dzieciaki pomogły ale teraz dopiero dotarło do nich co zrobiły
blokuje im komputer
Czy my się wreszcie spotkamy?

dzieciaki pomogły ale teraz dopiero dotarło do nich co zrobiły

Czy my się wreszcie spotkamy?

Marylko zobaczymy w lecie, najpierw zakwitną irysy potem orliki i len. Po przekwitnięciu koniecznie trzeba podciąć liście bo robią się brzydkie. Na miejsce starych liści wychodzą nowe w formie małych kępek. Pomiędzy posieję aksamitki wąskolistne jak zakwitną na żółto, zacznie kwitnąć len i róża na pniu. Do końca lata powinno być kolorowo.
Aga dzieciaki niech się zajmą czymś innym nie muszą siedzieć ciągle przy komputerze.
My też możemy posiedzieć tylko się obawiam że to już jest choroba.
Ostatnio syn przyszedł i stwierdził że mamy kolegów tyle na kąpie nie siedzą, nie wiedzą co tracą
Spotkać to się na pewno spotkamy ale pewnie na wiosnę przy okazji oskubię Cię z niektórych roślinek
Aga dzieciaki niech się zajmą czymś innym nie muszą siedzieć ciągle przy komputerze.

Spotkać to się na pewno spotkamy ale pewnie na wiosnę przy okazji oskubię Cię z niektórych roślinek

- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Aniu
popodziwiałam Twoje piękności ogrodowe
Czy Ty też masz problemy z Fotosikiem, bo widzę zdjęcia niedostępne
Życzę miłej niedzieli i obfitego Mikołaja

Czy Ty też masz problemy z Fotosikiem, bo widzę zdjęcia niedostępne

Życzę miłej niedzieli i obfitego Mikołaja

Grażynko dziękuję
Halinko przysłali mi wiadomość że na Fotosiku można przechowywać sto zdjęć. Później trzeba wykupić limit. Na razie mam jeszcze miejsce a te górne to sama usunęłam bo w Fotosiku wkleiły się podwójnie i jedne chciałam usunąć. Usunęłam nie te co trzeba
Pewnie jest jakiś inny darmowy program do wstawiania zdjęć
Dostałam kasę od Mikołaja i od razu straciłam zobaczcie na co
Jeszcze co nie co zostało ale pójdzie na taki sam cel

Halinko przysłali mi wiadomość że na Fotosiku można przechowywać sto zdjęć. Później trzeba wykupić limit. Na razie mam jeszcze miejsce a te górne to sama usunęłam bo w Fotosiku wkleiły się podwójnie i jedne chciałam usunąć. Usunęłam nie te co trzeba

Dostałam kasę od Mikołaja i od razu straciłam zobaczcie na co

- HalinaK
Aniu
pięknie dziękuję za informacje "Fotosikowe"
... dobrze wiedzieć ... nooo, to spróbuje w najbliższym czasie dodać trochę zdjęć, a te stare, nieciekawe usunę 

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu
Jest piękny 

Dziewczyny nie mogę się powstrzymać ja widzę takie kolory i przynoszę do domu zastawiam wolne miejsca kwiatami domowymi ostatnio storczykami :P Dla wszystkich odwiedzających mój wątek troszkę kolorków.
Kwiaty na łąkach, Dolina Ciemięgi.
Koleusy od Grażynki wszystkie mają inne listki, ładnie rosną będzie super dodatek na rabatkę.
Moje domowe badylki.

Kwiaty na łąkach, Dolina Ciemięgi.

Koleusy od Grażynki wszystkie mają inne listki, ładnie rosną będzie super dodatek na rabatkę.

Moje domowe badylki.

- HalinaK
Aniu
storczyki domowe, to moje marzenie, z którym muszę jeszcze trochę poczekać, (do czasu wprowadzenia do nowego domu) ze względu na moje koty, które żadnej doniczkowej roślince nie przepuszczą
Z przykrością muszę stwierdzić, że od czasu bytności w moim mieszkaniu kotków mam tylko jedna palmę - Bidulę - która dzielnie walczyła o życie i chyba walkę z kotami zwyciężyła
Miłego dnia życzę

Z przykrością muszę stwierdzić, że od czasu bytności w moim mieszkaniu kotków mam tylko jedna palmę - Bidulę - która dzielnie walczyła o życie i chyba walkę z kotami zwyciężyła

Miłego dnia życzę

Halinko nowy dom i mnóstwo miejsca na kwiaty, przyjdę na parapetówkę. :P Podzielę się zaszczepkami storczyków o ile ich wcześniej nie wykończę z powodu przelania 

- HalinaK
Aniu
witam serdecznie
i już zapraszam na parapetówkę 
A wiesz, że ja mam ten sam problem ... przelewam roślinki, a to dlatego, że uwielbiam podlewać
Podczas podlewania jakoś tak odprężam się, odreagowuję na stresy dnia codziennego, zapominam o ziemskich problemach
Miłego dnia życzę

A wiesz, że ja mam ten sam problem ... przelewam roślinki, a to dlatego, że uwielbiam podlewać

Podczas podlewania jakoś tak odprężam się, odreagowuję na stresy dnia codziennego, zapominam o ziemskich problemach

Miłego dnia życzę