Witam.... wszystkich
Od kilku dni zwiedzam i podziwiam jestem pełna zachwytu .muszę przyznać ze Macie serce do kwiatów ...nawet sobie nie zdawałam sprawy ze mogą być takie okazy...
chce się podzielić moja skromna kolekcja kwiatów,ale nie wiem co z tego wyjdzie jestem zielona i trochę mi wstyd że nie umie się odnaleść w tych techniczny " sprawkach "proszę trzymajcie kciuki.
Spróbuję wrzucić chociaż jedną fotkę
witaj Kasiu
nie bądź taka skromna - pierwszy okaz godny pozazdroszczenia
aż ciekawa jestem kolejnych fotek
Kasiu tutaj znajdziesz wielu życzliwych, wspaniałych ludzi, którzy chętnie Tobą pomogą a kolekcja zacznie Ci się powiększać w oszałamiającym tempie
pozdrawiam serdecznie
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Kasiu jeśli masz u siebie takie problemu to może spróbuj wylogować się i ponownie zalogować. Może to pomoże
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Witaj.
Bardzo ładny zamiokulkas.
Zapowiada się ciekawie
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Witam ..wszystkich . się cieszy gdy widzę takie słowa uznania.
Spróbuję dodać teraz nastepny mój kwiatuszek- jeden duży,drugi malutki dopiero niedawno zakupiony,jeszcze nie przesadzony.
Wow ale gęsta Ta mniejsza też fajniutka
Nie wiem czemu tak się dzieje że nie możesz nic napisać w swoim wątku
Może napisz do Moderatora albo Administratora
No Kasia jestem z ciebie dumna. Niezły początek kwiaty prezętują się świetnie a nawet fantastycznie i ta super słonecznikowa doniczka? Jestem pod wrażeniem. Slicznie wygląda ten zamiculas.