Moje zielone - rośliny AGI Z

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje zielone - rośliny AGI Z

Post »

Aguniu -a ja Ci mówię /wiem z doświadczenia/takie''wymuszone prezenty'' długo nie służą.Ja na Twoim miejscu honorem bym się obniosła i nie chciała nic .Facet myśli,że Bóg wie co Ci za skarb daje ,A może będzie Ci ciągle przypominał jak to Cię hojnie obdarował. :evil:
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2009, o 11:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, też tak zrobię. Będę siedzieć cicho, a Rafcia będę urabiać na kwietnik. Teściowi nie będę przypominać. :)
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Aga jak będę się wybierała na Równą w przyszłym tygodniu możemy się umówić :P
Mam nadzieję że pogoda się nie zmieni :roll:
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo chętnie, Kasiu. Tylko o której będziesz jechać :?: Bo ja nie mam z kim zostawić dzieci, no chyba, że po 16.00
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wolała bym wcześniej, ale zobaczymy :P
Możemy podjechać z dzieckiem :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu mały jest po chorobie i nie chciałabym Go ciągać autobusem.
A może pasowałoby Ci w Środę. Iza kończy o 12.30
Napiszę potem bo właśnie przyszła mama
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

AGA Z pisze:Elu, Mój Małż ma wybitnie obojętny stosunek do roślin. Są, bo są. Dlatego zazdroszczę (zdrowo) Tobie, Krysi F. i innym dziewczynom, które mają takich mężów. Szczęściary z Was na tym polu. ;:138
Ale, za to ma inne walory. A roślinki jakoś przemycam, chociaż nigdy nie powiedział stanowczo, że nic więcej mam nie kupować i nie znosić. Raczej tak w formie żartu. Przynajmniej mam taką nadzieję. ;:224
Agniesiu,mój M też był wibitnie negatywnie nastawiony do roślinek. Tak jest od bardzo niedawna. Wzięłam go w tzw.kleszcze. Powiedziałam mu,że on na swoje fajki wydaje ogrom kasy i jeszcze nas tym truje i twierdzi że nas kocha,ja zaś jak wydam na roślinki tą kasę,którą niegdyś przeznaczałam na fajki (już nie palę od kilku lat) ,to nic się nie stanie.Przynajmniej nikogo z ukochanych osób nie zabijam,tak jak on nas tą nikotyną (bierni palacze). I dodałam: ''Tobie jest miło,bo zielono, a i czasem bywa kolorowo,a moja pasja nikomu nie szkodzi''. I przyznał mi rację. Z czasem zaczął podzielać moją pasję. Ale na początku wcale nie było tak słodko,na jaką słodkość to wszystko wygląda. Było trudno. ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu zobaczymy jak to wszystko się ułoży w przyszłym tygodniu :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
pingu
1000p
1000p
Od: 23 maja 2009, o 22:50

Post »

No, dojechałam. Oczywiście musiałam się na Rudzie zgubić, bo jakby inaczej. :roll:
No tak, teraz widzę, że dałam plamę, bo zapytałam czy były nowe hoje od wtorku ;:125
A w ogóle jak tam weszłam to dostałam oczopląsu ;:154 :lol:
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Krystyna.F pisze:
AGA Z pisze:Elu, Mój Małż ma wybitnie obojętny stosunek do roślin. Są, bo są. Dlatego zazdroszczę (zdrowo) Tobie, Krysi F. i innym dziewczynom, które mają takich mężów. Szczęściary z Was na tym polu. ;:138
Ale, za to ma inne walory. A roślinki jakoś przemycam, chociaż nigdy nie powiedział stanowczo, że nic więcej mam nie kupować i nie znosić. Raczej tak w formie żartu. Przynajmniej mam taką nadzieję. ;:224
Agniesiu,mój M też był wibitnie negatywnie nastawiony do roślinek. Tak jest od bardzo niedawna. Wzięłam go w tzw.kleszcze. Powiedziałam mu,że on na swoje fajki wydaje ogrom kasy i jeszcze nas tym truje i twierdzi że nas kocha,ja zaś jak wydam na roślinki tą kasę,którą niegdyś przeznaczałam na fajki (już nie palę od kilku lat) ,to nic się nie stanie.Przynajmniej nikogo z ukochanych osób nie zabijam,tak jak on nas tą nikotyną (bierni palacze). I dodałam: ''Tobie jest miło,bo zielono, a i czasem bywa kolorowo,a moja pasja nikomu nie szkodzi''. I przyznał mi rację. Z czasem zaczął podzielać moją pasję. Ale na początku wcale nie było tak słodko,na jaką słodkość to wszystko wygląda. Było trudno. ;:108 ;:108
Krysiu z wypowiedzi i postów Kermita wynika co innego :roll: :wink:
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati nic się nie stało ;:196
Chwal się lepiej co upolowałaś :?: :?: :?:
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu, Mój M. uwielbia piwo. Chociaż ostatnio bardzo się ogranicza. Jak wypije 1-2 tygodniowo to jest dobrze. Może, też wezmę Go pod włos. Tylko nie liczę, że będzie ze Mną grzebał w ziemi. Woli grzebać przy samochodzie. :D Kermit pisze tak czasami, jakby urodził się z zieleninką w ręku. ;:224
Figuniu, tak jak pisałam wcześniej, Iza kończy w środę o 12.30 i mogę dojść na jakąś 13.15. Zorientuj się i daj znać. :D
Pati, widzę, że się podobało. Zakup trafiony. Mela śliczna ;:63 ;:63
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Awatar użytkownika
elaipawel4
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 16:19

Post »

Mój też lubi piwo i pali na moje roślinki mówi krzaki lub chabasy albo jeszcze inaczej gałęzie, ale jak tylko wyjdzie nowy listek jakiejś roślinki to zaraz się tym chwale bo sam na pewno nie zauwazy. UŚMIECHNIE SIĘ i powie'' no no widzę'' od niechcenia. Czasem też przemycam a rzadko ale jednak M mi kupi jakiegoś zieloniaska.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wypisz wymaluj Mój Rafałek. ;:224
Tylko to ostatnie się nie zgadza. jak dostanę kwiatka to tylko do wazonu. Wolałabym jakiegoś z korzeniami. :D
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Awatar użytkownika
pingu
1000p
1000p
Od: 23 maja 2009, o 22:50

Post »

AGA Z pisze:Pati, widzę, że się podobało. Zakup trafiony. Mela śliczna ;:63 ;:63
No, fajny sklep. I wybór kwiatków. ;:215 Dziękuję w imieniu hojki :)
Zmotoryzowanych uprzedzę, szczególnie w przypadku pojazdów z niskim zawieszeniem, żeby nie wjeżdżać od ul. Granicznej, bo można to i owo urwać. Ja po przejechaniu po tym czymś ulicopodobnym, musiałam wsuwać przedni zderzak w zaczepy, bo mam dość niski. :roll: Dobrze, że on się wysuwa, a nie urywa. 8-)
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”