Szalejesz Wekend mnie nie ma a tu już tyle nowych stron
A co do miłorzęba to z ciekawości pytałem. U mnie nawet nie ma gdzie
takiego kupić. A do szkółek mam daleko
Witaj Kochana Gieniu - fotki piękne , lilie przecudnej urody, a co to za powojnik i ile już u Ciebie rośnie.
I pokłony za zgormadzenie tylu roślin i oczywiście za to , że dajesz radę to wszystko ogarnąć pamięcią. ja już nie pamiętam wszystkich miejsc gdzie posadziłam tulipany
krzysiek86 pisze:Szalejesz Wekend mnie nie ma a tu już tyle nowych stron
A co do miłorzęba to z ciekawości pytałem. U mnie nawet nie ma gdzie
takiego kupić. A do szkółek mam daleko
Witaj Krzysiu z tym miłorzębem to żart
Przecież wiesz że nie mam miejsca,
Krzysiu życzę miłego wieczoru .
Geniu witaj.Cóż za piękne floksy,że o liliach i liliowcach nie wspomnę.Pięknie się ogląda takie zdjęcia pełne koloru i ciepła w tak wietrzny dzień jak dzisiaj.Wieje jak..... na dworcu.
Pozdrawiam serdecznie Grażyna.
Geniu ale Ty masz lilij ...mnóstwo podoba mi sie ta Twoja żółta kalia - muszę sobie taką sprawić ...a możesz mi powiedzieć co to są za kwiatki jasno żółty i ciemno żółty obok białej kali ...czy to nie przypadkiem jaskry ???
Miłego wieczorku Geniu
Witaj Geniu.piękne lilie i liliowce,Napisałaś że pełne liliowce jakieś takie małe.masz piękne pełne odmiany tyle że pełne często nie zawsze są pełne ,bywa że pierwszy czy kilka pierwszych nie jest pełnych,dopiero kiedy osiągną te warunki zakwitają pełnym blaskiem.lilie też masz piękne.Geniu wyselekcjonuj fotki i wstaw je jeszcze raz,bo u Ciebie doszukać się czegoś to do emerytury a jeszcze z problemem.Tyle części o rany biorę wolne.