Hmmm... mysl szybko, nie potrzebujesz czegos z W-wy lub okolic?

Stokrotko to my rodziną prawie jesteśmyA wiesz, że Ty mieszkasz w moich rodzinnych stronach? Mój ojciec pochodzi z Łukawca, a do niedawna jeszcze moi dziadkowie mieli pole w Terliczce.
czyżby o mnie chodziło? bo byłam... w LM .. po południu .. kupiłam nożyce do trawy, aniołka (bo zbieram) i poduszkę... i jakaś laska podobna do gorzaty mi się przyglądała... przy ozdobach świątecznych ... ale pomyślałam.... gorzata daleko.. to nie ona ..elsi pisze: I chyba widziałam w LM naszą forumkową koleżankę L. z Rz.- świat mały.
![]()
laska laska... ja tam nie zwracam uwagi na ludzi a akurat Ciebie zauwazyłam.. więc laska i nie kłóć się ze mną bo starsza jestemelsi pisze:Tak Lisko, o Ciebie chodziło, wydawało mi się, że to Ty z tą poduszką na wózku![]()
![]()
Jak Ewa wspomniała, że byłaś w LM. to zajrzałam do Ciebie i... utwierdziłam się, że jednak Ty.
Wiesz, ja się nie wgapiałam![]()
wcale nie kojarzę ubrania, tylko buzię i włosy
![]()
Ja zasuwałam za M. po trzygodzinnym wybieraniupłytek, jaka laska
ja
![]()
![]()
![]()
Chciałabym być jak Gorzatka, ale ja taka raczej dojrzalsza laska jestem![]()
Ale rozrabiamy tutaj, a Stokrotka śpi.
hmmm to ja już nie wiem..elsi pisze:Lisko ja mam starsze dzieci (i malutkiego wnuczka), więc bez dyskusji i ....... nie noszę okularów![]()
![]()
I jestem szatynką farbowaną. Na drugi raz to już na pewno się zatrzymam, chociaż bałabym się o M.![]()
![]()
Patrzyłam za konkretnymi rzeczami do kuchni (płytki, okap itp), ale mój M. chodził na boki (chodzi o zakupy)![]()
i tak to długo trwało,
a ja nie znoszę zakupów![]()
Też chyba pójdę spać, bo do pracy rano trzeba