Ascocendy to bardzo wdzięczne rośliny, na pewno szybko dojdzie do siebie i odwdzięczy się za opiekę

Jest cudny, ale blisko mnie nie ma takiego sklepu. Ale jak będę kiedyś w jakimś, albo na wystawie, pewnie się będę rozglądać, bo uwielbiam woskowe storczyki, pachnące to już w ogóle. U mnie pachną tylko Liodoro, penang girl (i pewnie jakieś botaniczne też, ale jeszcze nie miałam okazji się przekonać), valery (takie rózowe cuda o wąskich płatkach) i taki żółty z biedronki też lekko pachniał w słonku.dorotakol pisze:Dawidzie, Justynko, Trzynastko i Dusiu dziękuje serdecznie i jest ni niezmiernie miło, że i Wam się podobają![]()
Dusiu kupiłam go w Tesco był tylko jeden, a ja jeszcze nigdy takiego nie widziałam, więc jak miałam się oprzeć. Dodatkowym atutem jest też jego zapach taki świeży i słodkawy
i dokładnie tak jestasiula13 pisze:Jestem pod wrażeniem i to ogromnym ponownego kwitnienia Cymbidium - ktoś mi wmawiał, że nie jest łatwo doprowadzić go do kwitnienia - a u Ciebie tak pięknie zakwitło
![]()
![]()
Pozostałe kwitnące śliczneNowy Phal ma świetny kolor