hoja naprawde piękna,storczyk też-ale też się nie znam
zakupy udane

AGA Z pisze:Ale, nie ważne ile już mamy, zawsze znajdzie się coś do kupienia.
P.S. Właśnie rozmawiałam z M. pojedzie ze Mną po hoję. Nie pytajcie co obiecałam a zamian....![]()
![]()
Agnieszko wszystko wspaniałe!!!AGA Z pisze:Już jestem. Musiałam dzieciom zrobić kolacyjkę. I trochę zeszło.![]()
Sami zobaczcie ci kupiłam. Zdjęcia wyszły takie sobie. Jest już za ciemno, ale jutro poprawię się.
Hoja Carnosa Melanie. Jest duża i ma bardzo ładne liście. Niestety Calicyny nie dowieźli.![]()
![]()
![]()
![]()
Już wychodziłam, ale mój wzrok powędrował pod stoły z kwiatami. Zobaczyłam storczyki przekwitnięte. Wybrałam sobie Cambrię o bordowych kwiatach.![]()
Wisiały takie zasuszone, więc wiem jaki kolor. Ciekawe czy Mi zakwitnie. I tutaj moja prośba.Jak mam to zrobić
![]()
![]()
Hita zostawiłam na koniec. Przynajmniej dla Mnie.![]()
Wiecie kto poszedł ze Mną i jeszcze dał kasę![]()
Mój szanowny M. Był w szoku jak tam wszedł. Tyle roślin w takim małym pomieszczeniu. Jakiś dzień dobroci czy co![]()
Teraz muszę zmykać, bo kładę Patryka spaś. Może uda Mi się pobiegać po Waszych wątkach później.
Taccanivea pisze:Agnieszko wszystko wspaniałe!!!AGA Z pisze:Już jestem. Musiałam dzieciom zrobić kolacyjkę. I trochę zeszło.![]()
Sami zobaczcie ci kupiłam. Zdjęcia wyszły takie sobie. Jest już za ciemno, ale jutro poprawię się.
Hoja Carnosa Melanie. Jest duża i ma bardzo ładne liście. Niestety Calicyny nie dowieźli.![]()
![]()
![]()
![]()
Już wychodziłam, ale mój wzrok powędrował pod stoły z kwiatami. Zobaczyłam storczyki przekwitnięte. Wybrałam sobie Cambrię o bordowych kwiatach.![]()
Wisiały takie zasuszone, więc wiem jaki kolor. Ciekawe czy Mi zakwitnie. I tutaj moja prośba.Jak mam to zrobić
![]()
![]()
Hita zostawiłam na koniec. Przynajmniej dla Mnie.![]()
Wiecie kto poszedł ze Mną i jeszcze dał kasę![]()
Mój szanowny M. Był w szoku jak tam wszedł. Tyle roślin w takim małym pomieszczeniu. Jakiś dzień dobroci czy co![]()
Teraz muszę zmykać, bo kładę Patryka spaś. Może uda Mi się pobiegać po Waszych wątkach później.
Co do tej giełdy kwiatowej, to staram się czasem bywać... Tam kupiłam sobie monsterę, 2 falki, diffenbachię 'Camilla' i łosie rogi
Aguś jak Ci się ta Melka tak rozrośnie, że nie będziesz wiedziała co z nią robić i zdecydujesz się na ciachnięcie, to pamiętaj o mnie![]()
Coś z wrażenia pomerdałam z postem...![]()