Ja też maturę z wojny pisałam.

Może.AGA Z pisze:Pati, może jesteśmy z jednego rocznika maturalnego.![]()
No proszę, ja też pisałam maturę na ten temat ;)AGA Z pisze:Ja uwielbiam wszelkie książki o wojnie. np. Grudzińskiego i inne opowiadające o tym okropnym czasie w Naszej historii. Nawet maturę pisałam na ten temat.
"Medaliony" również uwielbiam i co najmniej raz w roku je czytam ;)Miro78 pisze:Mi się spodobały "Medaliony" Z.Nałkowskiej.Przeczytałem kilka razy![]()
Ja też "Medaliony" lubię. Pewnie też z tego względu, że mój dziadek był w obozie. Lubię książki historyczne w ogóle i nie ma znaczenia czy dotyczą naszej historii Polski czy świata.Haim pisze:No proszę, ja też pisałam maturę na ten temat ;)AGA Z pisze:Ja uwielbiam wszelkie książki o wojnie. np. Grudzińskiego i inne opowiadające o tym okropnym czasie w Naszej historii. Nawet maturę pisałam na ten temat.
Bardzo lubię czytać różne książki opisujące życie, a raczej jego pozbawianie w obozach koncentracyjnych.
Mój dziadek przeżył w takim obozie jakiś czas, to pewnie dlatego![]()
"Medaliony" również uwielbiam i co najmniej raz w roku je czytam ;)Miro78 pisze:Mi się spodobały "Medaliony" Z.Nałkowskiej.Przeczytałem kilka razy![]()
Agniesiu, spokojnej nocki zyczę