Skoro na końcówce coś się zieleni to pewnie będziesz miała dzidziusia.

Asiu dziękuję za informacje ,mam ten nawóz ale jakoś do tej pory nie stosowałam. Mam taki baniaczek po wodzie 5 litrowej to rozrobię.

Nie, ale nie zaszkodziłoby, gdyby lepiej rosły niż rosną. Ale mam kilka takich słabych, które kupiłam przelane i potraciły korzonki, jeszcze bellina jest słaba... Ale gdzieś czytałam, że jak storczyk jest marny to lepiej mu nie dawać mikoryzy, bo może zaszkodzić, ale ja się na tym nie znam bo nigdy nie używałam tego.O rany Storczykowa nie wiedziałam , że wszystkie 62 storczyki musisz ratować
Ciekawa jestem gdzie wyczytałaś ,że mikoryza szkodzi. Podaj mi link do tej wiadomości jeśli możesz.Storczykowa pisze:Nie, ale nie zaszkodziłoby, gdyby lepiej rosły niż rosną. Ale mam kilka takich słabych, które kupiłam przelane i potraciły korzonki, jeszcze bellina jest słaba... Ale gdzieś czytałam, że jak storczyk jest marny to lepiej mu nie dawać mikoryzy, bo może zaszkodzić, ale ja się na tym nie znam bo nigdy nie używałam tego.O rany Storczykowa nie wiedziałam , że wszystkie 62 storczyki musisz ratować
AnnaL pisze:Ciekawa jestem gdzie wyczytałaś ,że mikoryza szkodzi. Podaj mi link do tej wiadomości jeśli możesz.Storczykowa pisze:Nie, ale nie zaszkodziłoby, gdyby lepiej rosły niż rosną. Ale mam kilka takich słabych, które kupiłam przelane i potraciły korzonki, jeszcze bellina jest słaba... Ale gdzieś czytałam, że jak storczyk jest marny to lepiej mu nie dawać mikoryzy, bo może zaszkodzić, ale ja się na tym nie znam bo nigdy nie używałam tego.O rany Storczykowa nie wiedziałam , że wszystkie 62 storczyki musisz ratować![]()