W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
Re: W.o. Psach cz.7
Ta ufność to mu pewnie przejdzie, Layla jak była mała też leciała do każdego,a teraz to sie obcemu nie da dotknąć.
Ponieważ tu nie można wklejać fotek, poszłam za przykładem Agi i wkleiłam je do swojego wątka roślinnego
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154
Ponieważ tu nie można wklejać fotek, poszłam za przykładem Agi i wkleiłam je do swojego wątka roślinnego
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154
- basga
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój skończy jutro 4 m-ce a fotki w moim wątku-zapraszam. :P Byliśmy u weta na ostatnich szczepieniach i przy okazji wyrwał mu włoski z uszu a tak przy tym piszczał,że sama na pewno mu tego nie zrobię.
Piękny maluch, rośnie jak na drożdżach, i zaczyna sie wybarwiać 

- basga
No właśnie zaczyna mu łeb siwieć a tak chciałabym,żeby został taki ciemny.Przez miesiąc przytył 30 dkg,czy to dużo?
Ja też liczyłam, że moja będzie ciemna, ale nie wyszło
Jak ma długie włosy to sa ciemniejsze, krótkie to ma prawie jasne, troche też się zmienia kolor po szamponie.
Czy dużo przytył, nie wiem, ja w sumie moją rzadko ważyłam, nawet nie pamiętam ile ważyła w tym wieku, ale to różnie jest, jedne yorki są mniejsze, inne są większe. Moja raczej z tych większych, tak 3,5 kg waży, taki mały klopsik, ale jej mama też waży podobnie, czyli ten typ tak ma. A widziałaś rodziców Dzekiego, duzi byli czy raczej maluchy?

Czy dużo przytył, nie wiem, ja w sumie moją rzadko ważyłam, nawet nie pamiętam ile ważyła w tym wieku, ale to różnie jest, jedne yorki są mniejsze, inne są większe. Moja raczej z tych większych, tak 3,5 kg waży, taki mały klopsik, ale jej mama też waży podobnie, czyli ten typ tak ma. A widziałaś rodziców Dzekiego, duzi byli czy raczej maluchy?
- basga
Tata Dżekiego waży 2 kg a mama 3 kg więc na dwoje babka wróżyła. :P U mnie na osiedlu jest 2 letnia yoreczka co waży 1.90,taka fajniusia malusia.
Czy po szczepieniu pies jest śpiący i osowiały?Bo mój cały czas prawie śpi...
Czy po szczepieniu pies jest śpiący i osowiały?Bo mój cały czas prawie śpi...
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
OOoo,temat yorkowy
.Anabelle też ma usuwane włoski z uszek,nie jest to mił,ale już się przyzwyczaiła i cierpliwie czeka...
Z wagą jest tak,jak pisze Danusia-nie ma jednoznacznego określenia,ile to jest norma,ile za mało,ile zbyt dużo....
U nas były huśtawki straszliwe....na tą chwilę Anabelle waży 2,15kg,a bywało,że ważyła i 2,5(M mówił,że wreszcie psa przypominac zaczyna
).
Co do szczepień-wet Ci Basiu nie powiedział,że Dżekuś nawet do trzech dni może byc "inny"?

Z wagą jest tak,jak pisze Danusia-nie ma jednoznacznego określenia,ile to jest norma,ile za mało,ile zbyt dużo....
U nas były huśtawki straszliwe....na tą chwilę Anabelle waży 2,15kg,a bywało,że ważyła i 2,5(M mówił,że wreszcie psa przypominac zaczyna

Co do szczepień-wet Ci Basiu nie powiedział,że Dżekuś nawet do trzech dni może byc "inny"?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
KInga tak się cieszysz z yorkowego tematu, a gdzie Anabell ? Tak dawno jej nie widziałam
Basiu, po szczepieniu złe samopoczucie to norma.

- basga
No właśnie mi nie powiedział ale psu już wigor wrócił. 

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przy Procie (43 kg) to chyba nie jest dużobasga pisze:Przez miesiąc przytył 30 dkg,czy to dużo?

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Antooosia
- 1000p
DankaWS pisze:KInga tak się cieszysz z yorkowego tematu, a gdzie Anabell ? Tak dawno jej nie widziałam![]()
Bardzo proszę:

Pozdrawiam,Kinga.
- basga
Jaka fajna modelka. A jak Ty fotkę tu wstawiłaś bo my nie umiemy... 

Bardzo dziękuję
Piękna modelka, trochę taka diaboliczna
A jak jej alergia? lepiej ?

Piękna modelka, trochę taka diaboliczna

A jak jej alergia? lepiej ?
- Antooosia
- 1000p
Basiu na pw wiadomośc.
Hihi,akurat ziewac zaczynała -stąd groźna mina
.
Alergia odpuściła,ale musimy byc czujne...jakby co-mamy syropek(A.śmierdzi po nim tranem)odczulający.
A co u Was?
Hihi,akurat ziewac zaczynała -stąd groźna mina

Alergia odpuściła,ale musimy byc czujne...jakby co-mamy syropek(A.śmierdzi po nim tranem)odczulający.
A co u Was?
Pozdrawiam,Kinga.