Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dalie, lilie i liliowce..., kolorowy, czarowny busz ! Pięknie u Ciebie , Anulko. Mam jednak maleńką sugestię - powinnaś zamaskować brzegi oczka tak, aby nie wystawała folia. Może więcej kamieni dookoła ? Samo oczko zapowiada się ciekawie i znając Twoje możliwości wkrótce zrobisz z niego " Oczko w głowie" 

- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu ,Basiu ,Grzesiu dziękuję za odwiedziny.Faktycznie wszystko tak się porozrastało ,ze sama mam problemy z trafieniem do domku
Grzesiu dziewięcsił rosnie nisko.Lubi miejsce słoneczne i przepuszczalne z domieszką piasku.
Reniu te lilie to Stargazery i Barracudy-polecam.Cudownie pachną i długo kwitną
Ewelinko wiem ,ze folia w oczku nie wyglada zaciekawie ,ale poniżej jest zrobiona półka i nie da rady tego przykryć.Ustawiam tam rosliny i jeszcze połozę kamienie,ale to juz w przyszłym roku

Grzesiu dziewięcsił rosnie nisko.Lubi miejsce słoneczne i przepuszczalne z domieszką piasku.
Reniu te lilie to Stargazery i Barracudy-polecam.Cudownie pachną i długo kwitną
Ewelinko wiem ,ze folia w oczku nie wyglada zaciekawie ,ale poniżej jest zrobiona półka i nie da rady tego przykryć.Ustawiam tam rosliny i jeszcze połozę kamienie,ale to juz w przyszłym roku

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale nas rozpieszczasz Anulko - tyle piękności naraz. Wspaniałe zakątki i skalniaki.Dalie niczym z obrazka.
Co do kanny, to może zbyt póżno wyrywasz je z ziemi przed zimą. Czy aby troszeczkę nie przemarzły? Może też być to efekt braku jakiegoś składnika w glebie.
Ale ogólnie i tak jest pięknie i kolorowo.

Co do kanny, to może zbyt póżno wyrywasz je z ziemi przed zimą. Czy aby troszeczkę nie przemarzły? Może też być to efekt braku jakiegoś składnika w glebie.
Ale ogólnie i tak jest pięknie i kolorowo.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
No kochana, zajrzałam , obejrzałam i ... zaraz tam będę 

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Aniu, ale dałaś czadu
. Tyle barwnych roślin i do tego jakich. Dalie, jak zawsze zjawiskowe a te białe floksy jak marzenie
. Aj, nie będę wymieniał wszystkich, bo wszystkie są wspaniałe 
Canny, masz dorodne szkoda, że nie kwitną
, bo w takim skupisku, to dopiero byłby efekt
Aniu, mam małe pytanko. Cóż to za roślinka na zdjęciu 16. Takie niebieskie dzwoneczki

Canny, masz dorodne szkoda, że nie kwitną

Aniu, mam małe pytanko. Cóż to za roślinka na zdjęciu 16. Takie niebieskie dzwoneczki

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Dzisiaj przyjdę do jutra zostanę, zobaczę co nowego wykluło się w ogrodzieanulka pisze:Jak już to jutro zapraszam

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."