Robi to oczywiście jeszcze wolno, ale i tak z sześciolatka- samouka jestem dumna
   Robi to oczywiście jeszcze wolno, ale i tak z sześciolatka- samouka jestem dumna   Dzisiaj dziadkowie czytali tę nieszczęsną opinię pedagogiczną. W dziele przygotowanie do matematyki było napisane, że wiedza posiadana znacznie przerasta oczekiwaną i P potrafi liczyć na podstawowych działaniach w zakresie 1000. Jakież było zdziwienie dziadka, kiedy P bezbłędnie podał wynik odejmowania 1000- 654
   Dzisiaj dziadkowie czytali tę nieszczęsną opinię pedagogiczną. W dziele przygotowanie do matematyki było napisane, że wiedza posiadana znacznie przerasta oczekiwaną i P potrafi liczyć na podstawowych działaniach w zakresie 1000. Jakież było zdziwienie dziadka, kiedy P bezbłędnie podał wynik odejmowania 1000- 654   Przepytał z tabliczki mnożenia, a ja byłam dumna jak paw!!!
    Przepytał z tabliczki mnożenia, a ja byłam dumna jak paw!!!
 Śliczne masz róże i trawy
 Śliczne masz róże i trawy   Wiesz ja liście podgarnęłam pod niektóre roślinki i drzewka ,przykryłam wyrwanymi aksamitkami i stroiszem
 Wiesz ja liście podgarnęłam pod niektóre roślinki i drzewka ,przykryłam wyrwanymi aksamitkami i stroiszem   Do wiosny nic nie zostanie
 Do wiosny nic nie zostanie