A masz szczepki zielonego fikusa?
To bardzo się cieszę,bo fotka z kocurkiem jest bombowa i bardzo mi się spodobała.korzo_m pisze: KrystynaF moje koty naprawdę lubią kwiaty, druga na odmianę bardzo zainteresowana była nowym fikusem, grzebała w ziemii, musiałam chodzić z miotełką i sprzątać. Intrygowały ją też poruszające się listeczki. Nie zdążyłam zrobić jej zdjecia, ale ona chyba nie odpuści, więc pewno jeszcze mi się uda.
korzo_m pisze:Chyba Cię ścągnęłam myślami, Aga ostatnią książkę już kończę, może w tym tygodniu się odczytam. Mam pod koniec tygodnia jechać ze zwierzyńcem do weterynarza, to może przy okazji podam bez płot![]()
, albo nie to głupi pomysł
. Przyjadę specjalnie :P
A masz szczepki zielonego fikusa?
korzo_m pisze:KrystynaF dziękuję bardzo, pogoda dziś nie rozpieszcza, ale dzień na pewno będzie miły. Tobie też tego samego życzę. Weszłam do Twojego wątu, ale Ty masz aż 3 części, nie wiem kiedy uda mi się wszystko u Was nadrobić, a przecież nie wypada nie byćmusze sobie to jakoś dobrze zaplanować.
Aga ja od razu widziałam jak nasze pieski by się turbowały![]()
Cieszę sie ,że będe miała zielonego fikuska :P
ha ha ha.... wiesz... ja lubie mezaliansykorzo_m pisze:A może zapałaliby jakimś uczuciem do siebie, ale dla Twojego rasowca byłby to mezalians