Co do portulaki... jest to rośina jednoroczna? A ja ją widzę coroku u sąsiadów przed płotem...(mają ją zamiast trawy)? Czy to możliwe, że się tam sama rozsiewa? A ja w nocy chciałam ją podkraśc na skalniaczek

Mozliwe, możliweIwcia&Patyrek pisze:A mnie bynajmniej o jakośc zdjęc nie chodziło... a wręcz przeciwnie o piękne tło. Teraz już więc wiem co to byłoZmartwiłam się co do hebe.. bo to takie ładne roslinki.. ech
Co do portulaki... jest to rośina jednoroczna? A ja ją widzę coroku u sąsiadów przed płotem...(mają ją zamiast trawy)? Czy to możliwe, że się tam sama rozsiewa? A ja w nocy chciałam ją podkraśc na skalniaczek![]()
Hebe ma się już lepiej jak poprawi się pogoda to wstwię zdjęcia (postaram się bez poświatyIwcia&Patyrek pisze:A mnie bynajmniej o jakośc zdjęc nie chodziło... a wręcz przeciwnie o piękne tło. Teraz już więc wiem co to byłoZmartwiłam się co do hebe.. bo to takie ładne roslinki.. ech
Co do portulaki... jest to rośina jednoroczna? A ja ją widzę coroku u sąsiadów przed płotem...(mają ją zamiast trawy)? Czy to możliwe, że się tam sama rozsiewa? A ja w nocy chciałam ją podkraśc na skalniaczek![]()
Izuniu nie mam co wybaczać, takie czasy kto pierwszy ten lepszy.Wybacz Dorotko, ze odpowiedziałam za Ciebie![]()
Piękne te zdjęcia! Jaka róża jest na ostatnim zdjęciu i czy pachnie?