Zbiór tykw pewno będzie obfity - mam nadzieję że się pochwalisz- a pysznogłówka też u Ciebie zaszalała. Poszukaj, może i u Ciebie takich roślinnych szaleństw jest więcej.
kryska pisze:Tak Gosiu, hortensja zagląda do okna a obok niej rośnie druga kupiona u Cleome na allegro jako różowa. Zobaczcie sami jaki to kolor bo ta pani długo mnie przekonywała, że to różowy, a jak jej wystawiłam komentarz tylko neutralny to zmieszała mnie z błotem.
Cleome według mnie nie jest rzetelnym sprzedawcą,za to ceny ma zaporowe.
Wg mnie też
Wiele osób na nią narzeka. Nie jest rzetelnym sprzedawcą.
No i jest jak myślałam, że się znudzicie moim ogrodem. Ale i tak dodam kilka zdjęć to rodzina w Polsce i nie tylko, będzie mogła sobie pooglądać ogród bo w realu nie mają czasu.
powyżej kilka wrzosów i wrzośców a poniżej hebe
a teraz coś w kolorze słońca, no może nie całkiem
Piękne rzeczy nigdy się nie znudzą, Twój ogród odwiedzam regularnie, ale tak jakoś głupio powtarzać po kimś słowa zachwytu.
(sprawdź ilość wyświetleń a zobaczysz, że Twój ogród nie jest omijany)
Osobiście nie wypowiadam się jak nie mam nic do powiedzenia.
Ja również bywam u Ciebie regularnie.
Przestrzeń i rośliny ciągną mnie jak wilka do lasu...
Hebe jest niesamowite ,cudowne!
Czy już wiesz co masz lespedezę czy amorfę????
Czy to ogórki kolczaste wytypowałaś na zagadkę Krysiu....
Kryseczko - nikomu twój ogródek się nie znudził - jest ich tyle i tak dużo się w nich dzieje, że nie nadążają wszyscy z oglądaniem każdego. Ja też tu bywam często ale jak Krzysztof nie zawsze pozostawiam ślady.
A płotem różanno pokrzywowym się nie przejmuj. U mnie też tak jest, że zanim dojdę do końca z pieleniem i kopaniem to tam gdzie zaczynałam już rosną chwaściory nie mniejsze niż u Ciebie - no może troszeczkę.
Ten ogórek - czy to kiwano ?
Bardzo ciekawe masz roślinki Krysiu.
Tykwy i inne a teraz kolczaste ogórki no i ta pierwsza różą z 15 sierpnia mnie zaszokowała swoją pięknością.
Fajnie tak bywać w Twoim ogródeczku.
Krysiu, o żadnym nudzeniu się nie ma mowy! Gdybym miała szybszy internet, to byś mnie musiała psem szczuć żeby się natręta pozbyć
Kiedy moje wrzosy będą tak wyglądać?! Zaczynam też żałować, że razem z trawami nie zamówiłam sobie u Ciebie hebe
Czy ta zagadka to rzeczywiście kiwano?