Ja swoje storczyki zraszam mgiełką do storczyków

Witam Alino! W koncu odwiedziłem Twój wątek
MIło mi Cię powitaćOrchideomaniak pisze:Witam Alino! W koncu odwiedziłem Twój wątekPiękny masz ogród. Storczyki cudowne. Mam pytanie co do zdjęcia powyzej. Czy Twój mąż handluje kwiatami? Bo widzę znajome wózki holenderskie ;) Piękne nowe okazy.
WitamHaim pisze:Alinko, pięknie tu u Ciebie![]()
I kwitnienia wspaniałe i roślinki pięknie rosną, zamiast zimy czuć tu wiosnę![]()
![]()
![]()
To co przywiozłaś z Cypru będzie chyba jakimś sukulentem, bo widać po grubych listkach, natomiast na ostatnim zdjęciu jest trawa ozdobna.
Sama mam taką, posadzoną przy oczku w ogrodzie. Ona z powodzeniem zimuje w gruncie
Pozdrawiam serdecznie
Oj znam klimaty-kupię bo śliczne -a w domu....matko gdzie ja go upcham!!!!Bogumiła pisze:Alinko pomysł z fontanną jest superJa jak gdzieś jestem to też często mi się wpychają w łapki jakieś szczepeczki i zwożę je do domu
a potem zastanawiam się gdzie ją wcisnąć
Alinko mam drugą cześć ogrodu Ogródeczek Bogumiłki tam możesz mnie znaleźć i zobaczyć mnie z bajdelkami
Oglądam firaneczki i muszę powiedzieć, że zdolna z Ciebie kobitka.To co przywiozłaś dobrze Ci rośnie i chyba się zadomowiłoAnturium mi nie chce w domu rosnąć. Miałam już przygodę z nim i zawsze kończyło się śmiercią kwiatuszka
![]()
Pozdrawiam Bogumiłka
Lubią,lubią-tylko NIE PODLEWAJ!!JolantaGraj pisze:Przepiękne te Twoje parapetowce .
Mnie chyba storczyki nie lubią .