Witam witam szanownych gości.
To delosprmum dobrze okryj a najlepiej pobierz szczepeczkę i postaw na oknie w piwnicy.Niestety, wymarza u nas

czy gałązki świerkowe wystarczą? Ale szczepeczke i tak wezmę ale niestety nie mam piwnicy ale może się uda na balkonie albo na parapecie.
Wiolu to kotecki z pieseckiem będziecie trzymać pod jednym dachem? Nie będą się

?
mam nadzieję, że nie kot będzie pierwszy pies powinien go zaaakceptować. Albo będzie miał duuuzo miejsca do ucieczek

może nawet już jakieś drzewo

One w planach będą na dworze psy na pewno a kot jak to kot kto tam wie jakie będą jego ścieżki
Piesek będzie Wioli, a kot Kamila

dokładnie hehe Niech się samce integrują razem a samiczki razem ;) Pewnie będzie odwrotnie
Ogniki zrobiłam im już kopczyki jeszcze może agrowłókniną je otule później powinny dać rade ;) zobaczymy.
Może jeszcze ktoś chętny do podzielenia się trawkami

pewnie Pola nas obdarowała różnorodnymi trawkami jak przezimują i się poprzyjmują i porozrastają to będę miała czym się dzielić. W końcu się pooodwdzięczam ;)
Pola super mi opisała czy się rozchodzą czy nie a z niektórych opisów-karteczek mieliśmy ubaw

Teraz będę studiować w necie dodatkowo co się z czym je i mam caaałą zimę na projektowanie trawiastej rabatki.
Bym zapomniała jednak mi zakwitł słonecznik wierzbolistny od Mag. A już się martwiłam że u Karola kwitnie a u mnie nie. Widocznie nie jest z tymi warunkami tak źle u mnie ;)