Ogród kociej rodziny ;)
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród kociej rodziny ;)
Oliwko - Ania i ja poznałyśmy się przez forum, mieszkamy w pewnej odległości od siebie. Koty są bardzo duże i straszne z nich pieszczochy, mogę to potwierdzić. Co do róży to niestety nie pamiętam nazwy ale wiosną na pewno się dowiemy.
Gosia nieopatrznie przyszła do mnie ostatnio w granatowym polarku i została napadnięta przez dyżurnego pieszczocha ;) czyszczących sierść urządzeń mam sporo, na szczęście, my przy dużej ilości kudłatych zwierzów nie używamy ciemnych ani kłaczących się ubrań ;)
Koty są duże ale bardzo przyjacielskie, a codzienne z nimi bytowanie wygląda na przykład tak:
http://www.youtube.com/watch?v=vL-OM3XeeVc
Nie mam czasu, by zrobić ogródkowe zdjęcia, smutnawo już, opadają przepiękne czerwone liście z trzmielinki, wciąż kwitną astry, czerwienią się tawułka i berberysy, pełno żółtych liści z brzozy na trawniku...jesień nieodwołalnie króluje...
Koty są duże ale bardzo przyjacielskie, a codzienne z nimi bytowanie wygląda na przykład tak:
http://www.youtube.com/watch?v=vL-OM3XeeVc
Nie mam czasu, by zrobić ogródkowe zdjęcia, smutnawo już, opadają przepiękne czerwone liście z trzmielinki, wciąż kwitną astry, czerwienią się tawułka i berberysy, pełno żółtych liści z brzozy na trawniku...jesień nieodwołalnie króluje...
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobry kot.
I jedzeniem się z dzieckiem podzieli, choć na początku wyglądało, że nie da sobie od ust odebrać
I jedzeniem się z dzieckiem podzieli, choć na początku wyglądało, że nie da sobie od ust odebrać

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, genialne
bardzo uprzejmy ten kociak

bardzo uprzejmy ten kociak

-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przepiękny kociak
Jak ładnie pozuje 

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Świetna donica w kształcie kota, to na zamówienie? Produkcja własna?
Prezent ślubny od siostry męża ;) z trudem zdobyty...ale moge się dowiedzieć, skądEwa Janina Sadowska pisze:Świetna donica w kształcie kota, to na zamówienie? Produkcja własna?

Aniu dawno mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany.Nabytek kota. powiększona kolekcja
róż i wiele inny piękności.Teraz już wiem o której Ani Gosia mi pisała że jedzie z nią po róże.Czytałam że masz nowy link z clematisami możesz mi podrzucić.Ja miałam kota brytyjskiego miałam już jednego
ale miał wirusa i nie pomogły żadne leczenia.Myślę o nowym kotku ale to musi trochę jeszcze poczekać jeszcze ciągle myślę o poprzednim.
róż i wiele inny piękności.Teraz już wiem o której Ani Gosia mi pisała że jedzie z nią po róże.Czytałam że masz nowy link z clematisami możesz mi podrzucić.Ja miałam kota brytyjskiego miałam już jednego
ale miał wirusa i nie pomogły żadne leczenia.Myślę o nowym kotku ale to musi trochę jeszcze poczekać jeszcze ciągle myślę o poprzednim.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
fakt ładny, bardzo ładny i dostojny.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Ania, ja przez Ciebie zawału dostanę
Albo mój mąż jak mu oświadczę, że takiego kota chcę....
ten kociak przed domem super wygląda

Albo mój mąż jak mu oświadczę, że takiego kota chcę....

ten kociak przed domem super wygląda

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
AniuDs nie tylko Ty,
przepiękne fotki

przepiękne fotki
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Aniu jestem po spacerku po twoim ogrodzie pięknie ci kwitna clematisy ja też ich lubię.
Dzięki, dziewczynki za wizyty 
U nas chcial nie chciał bardzo kocio jest - futrzaków cała masa
I po prostu jesteśmy kociarzami, ja tylko staram się, by dzieciaki nie marudziły na wszędobylskość kocich, bo to kłaki w zupie, na ubraniach, kupy w kuwetach (sprzątam często)
Za to zawsze jest do kogo się przytulić, więc moi synowie (13 i 15,5 roku) jak idą oglądać telewizję to pakują sobie jakiegoś kocia pod pachę i nie ma zmiłuj
Znalazłam dziś zdjęcie, które bardzo lubię
To widok z naszego pokoju na ogródek i wolierę - teraz woliera jest rozbudowana, przy brzozie jest żywopłot berberysowy, na murze duzo więcej winorośli a przed murem obecnie...królują róże
I oczywiście moje ukochane klematiski

I letnie, tegoroczne obrazki, gdzieś zgubiłam zdjęcie z tej samej perspektywy, co to z kotami.
Obok końca żywopłotu będzie rosła rajska jabłonka, jest też duzo więcej róż:)

A tak "dziewiczo" ;) było jeszcze niedawno
Mój ogródek jest tegoroczny

U nas chcial nie chciał bardzo kocio jest - futrzaków cała masa

I po prostu jesteśmy kociarzami, ja tylko staram się, by dzieciaki nie marudziły na wszędobylskość kocich, bo to kłaki w zupie, na ubraniach, kupy w kuwetach (sprzątam często)
Za to zawsze jest do kogo się przytulić, więc moi synowie (13 i 15,5 roku) jak idą oglądać telewizję to pakują sobie jakiegoś kocia pod pachę i nie ma zmiłuj

Znalazłam dziś zdjęcie, które bardzo lubię

To widok z naszego pokoju na ogródek i wolierę - teraz woliera jest rozbudowana, przy brzozie jest żywopłot berberysowy, na murze duzo więcej winorośli a przed murem obecnie...królują róże

I oczywiście moje ukochane klematiski

I letnie, tegoroczne obrazki, gdzieś zgubiłam zdjęcie z tej samej perspektywy, co to z kotami.
Obok końca żywopłotu będzie rosła rajska jabłonka, jest też duzo więcej róż:)

A tak "dziewiczo" ;) było jeszcze niedawno

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
widać jakie duże postępy w ogrodzie zrobiłaś 
Czy one w tych wolierach na stałe mieszkają ?

Czy one w tych wolierach na stałe mieszkają ?
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...