Bardzo dziękuję-muszę poszperać jak dbać o te cudeńka( to moje pierwsze fiołeczki ;Dorota Czechowicz pisze:Alinko ale cuda kupiłaś![]()
![]()
![]()
Ja też mam kilka fiołków, ale raczej tych ''normalnych''
OOOO też nie pochwaliłaś się fiołeczkami w swoim wątkuAgnieś pisze:Alinko, cudne masz te fiołki. Moje popadły trochę w zapomnienie, może przez zimę trochę się nimi zajmę. Ogród odciąga mnie do kwiatów w domu. Kiedyś może też się nimi pochwalę
Nie mam wątku z doniczkowcami, ale teraz będzie więcej czasu to pomyślę nad tymAlima2 pisze:Bardzo dziękuję-muszę poszperać jak dbać o te cudeńka( to moje pierwsze fiołeczki ;Dorota Czechowicz pisze:Alinko ale cuda kupiłaś![]()
![]()
![]()
Ja też mam kilka fiołków, ale raczej tych ''normalnych''![]()
Ale ty jesteś.....przeleciałam całe Twoje wątki...i fiołeczków nie znalazłam.Pochwal się zdjątkami :P
Dziękuję-mam nadzieję,że się przyjmą. Są w wilgotnej ziemi pod szklankamipyzia pisze:I w tym momencie szczęka mi zupełnie opadłai potoczyła się po podłodze
...
CUDA!!!
Oj,oj-dalej czekam .....Agnieś pisze:Alinko, cudne masz te fiołki. Moje popadły trochę w zapomnienie, może przez zimę trochę się nimi zajmę. Ogród odciąga mnie do kwiatów w domu. Kiedyś może też się nimi pochwalę
Dziękuję-ale teraz musze doczytać jak się moimi królewnami zająćtrzynastka pisze:Alinko oszalałam z zachwytu![]()
![]()
![]()
cudne je masz
HejDorota Czechowicz pisze:Nie mam wątku z doniczkowcami, ale teraz będzie więcej czasu to pomyślę nad tymAlima2 pisze:Bardzo dziękuję-muszę poszperać jak dbać o te cudeńka( to moje pierwsze fiołeczki ;Dorota Czechowicz pisze:Alinko ale cuda kupiłaś![]()
![]()
![]()
Ja też mam kilka fiołków, ale raczej tych ''normalnych''![]()
Ale ty jesteś.....przeleciałam całe Twoje wątki...i fiołeczków nie znalazłam.Pochwal się zdjątkami :P![]()
![]()