Moje zielone - rośliny AGI Z
- AGA Z
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje zielone - rośliny AGI Z
Ale dzisiaj jakaś gorąca linia jest na Forum. Taki ruch, że nie nadążam czytać, a o pisaniu nie wspomnę 

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Doskonale Cię rozumiem bo przecież nasze parapety nie są z gumy...a szkodaAGA Z pisze:
Elu, wiesz różne są osoby. Nie chciałabym, aby ktoś źle Mnie zrozumiał. Ja, jeśli tylko będę miała czym chętnie się z Wami wymienię. Tylko, że Ja jestem taka wybiurcza kwiatomaniaczka. Podobają Mi się wszystkie kwiaty, ale wiem, że nie wszystkie mogę mieć. Ograniczam się do takich, na które choruję, czyli hoje i skrętniki.
Dlatego podziwiam ....(cenzura, bez wytykania palcem) i wiele innych osób na tym Forum. Mają tyle kwiecia, i dobre. Z każdym się podzielą.
Mam nadzieję, że w miarę klarownie wyłożyłam temat i nikt nie będzie urażony Moim wywodem.

Na wiosnę się zobaczy zatem.

- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Ja też się już ograniczam... Ale hojek, ficusów i cissusów obawiam się, że nie będę mogła sobie odmówić... A na inne tylko patrzę i wzdycham...
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
spotkamy się jak mała się wychoruje bo na razie ma ostry katar i nie chodzi do przedszkola 

- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Gratuluję sreberka

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
I ja również gratuluję
Chyba niedługo i mnie to czeka :P

Chyba niedługo i mnie to czeka :P
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Witam Dziewczyny
Pingu dziękuję za gratulacje.
M@jk@ tobie też dziękuję. O tak, tak, już niedługo. Mówię Ci wspaniałe uczucie. Chociaż przyzwyczaiłam się do zielonego. Zawsze szukałam swoich postów właśnie po zielonym. Straciłam na chwilę orientację
Wczorajszy dzień skończył się dla Mnie nieszczęśliwie.
;:96
Włączyłam pralkę i za chwilę wywaliła różnicówka. Rafał Mój M.wszedł do łazienki a tam widno. Pralka się paliła
Szczęście w nieszczęściu, że wrócił do domu chwilę wcześniej. Ja nie wiedziałam co robić. Pustka w głowie. Nie mogliśmy ugasić płomieni, dymu było tyle, że nie można było oddychać. Dzieci zaprowadziłam piętro wyżej do teścia, a My laliśmy wodę do pralki. Nad pralką mamy szklaną półkę, którą Rafał strącił. Nie potłukła się ale pękły perfumy i pokaleczył rękę i stopę. Śmierdziało nie tylko dymem ale i tymi perfumami. Śmierdzi do tej pory.
Nie wiem co bym zrobiła jak Jego by nie było w domu. Jakieś fatum chyba nad Nami wisi. Nie dość, że nie ma kasy to jeszcze takie wydatki. Przecież prać trzeba.
Ale już dosyć. Biegnę teraz do Was. Do zobaczenia wieczorem.

Pingu dziękuję za gratulacje.

M@jk@ tobie też dziękuję. O tak, tak, już niedługo. Mówię Ci wspaniałe uczucie. Chociaż przyzwyczaiłam się do zielonego. Zawsze szukałam swoich postów właśnie po zielonym. Straciłam na chwilę orientację

Wczorajszy dzień skończył się dla Mnie nieszczęśliwie.

Włączyłam pralkę i za chwilę wywaliła różnicówka. Rafał Mój M.wszedł do łazienki a tam widno. Pralka się paliła

Szczęście w nieszczęściu, że wrócił do domu chwilę wcześniej. Ja nie wiedziałam co robić. Pustka w głowie. Nie mogliśmy ugasić płomieni, dymu było tyle, że nie można było oddychać. Dzieci zaprowadziłam piętro wyżej do teścia, a My laliśmy wodę do pralki. Nad pralką mamy szklaną półkę, którą Rafał strącił. Nie potłukła się ale pękły perfumy i pokaleczył rękę i stopę. Śmierdziało nie tylko dymem ale i tymi perfumami. Śmierdzi do tej pory.
Nie wiem co bym zrobiła jak Jego by nie było w domu. Jakieś fatum chyba nad Nami wisi. Nie dość, że nie ma kasy to jeszcze takie wydatki. Przecież prać trzeba.
Ale już dosyć. Biegnę teraz do Was. Do zobaczenia wieczorem.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
oj to się porobiło ,tyle złego na raz,też bym nie wiedziałą co robić,dobrze że nie byłaś sama.
mam nadzieje że skaleczenia niewielkie i szybko się zagoją,
jak to mówią nieszczęscia chodzą parami,u nas też tak jest,
życzę wszystkiego dobrego

mam nadzieje że skaleczenia niewielkie i szybko się zagoją,
jak to mówią nieszczęscia chodzą parami,u nas też tak jest,
życzę wszystkiego dobrego

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jej ale nieszczęście Aguś współczuję Ci, tylko nie zamartwiaj się, u mnie w tym miesiącu też wypadki odkurzacz mi się spalił a co najgorsze na strychu mąż przelewał winko i gąsior pękł całe 40 litrów wylało się, masakra normalnie 

- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Aguś i ja współczuję i życzę wszystkiego dobrego
Tak się czasem w życiu zdarza, że wszystko na raz się wali... dobrze, że nie byłaś sama
Pozdrów męża - niech szybko wraca do zdrowia 

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oj Aguś...to bardzo przykre.....życzę jakiegoś sensownego trafienia w totka
(jak grasz) zawsze jak coś Ci potrzeba to się wydarzy coś innego
Współczuję
A ja zrobiłam dżem z dyni ...ze skórką pomarańczową ale taką kupioną w sklepie....wyszło pyszne
Dzięki za przepis

A ja zrobiłam dżem z dyni ...ze skórką pomarańczową ale taką kupioną w sklepie....wyszło pyszne

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aga współczuję ci
dobrze że tylko tak to się skończyło aż strach myśleć co mogło sie wydarzyć