To jestem lepsza Dokupiłam w tym roku sześć ale mój ogród powstał w 2007 roku i co roku coś dosadzam. Janeczko ja i tak uważam że ty jesteś robotna kobitka
Myślę Eluś że porobię kopczyki tym świeżo posadzonym i staruszkom też Upału nie będzie i nie spocą się. Jak przyjadę to Ci opowiem co zrobiłam Mam tydzień do namysłu
Halinko miło mi że wpadłaś, ten weekend będzie bardzo rodzinny Ja też Ci życzę dużo ciepełka Też miałam okazję Was poooooooooodziwiać
Monisiu tylko dlaczego tak boli to wspominanie
Andrzejku u mnie sąsiadów też nie ma i nikomu nie przeszkodzi Myślę że ja też przykryję i spokój nię idą spać
Witaj Romo......działeczkę masz super i w superowym miejscu, a najbardziej zazdroszczę oczka
Przyłączam się do życzeń ...wszystkiego naj... /z okazji 18stki /.... ...a co?
Dziękuję Basiu serdecznie Jutro wybiorę się do Ciebie Właśnie przed chwilą pożegnałam rodzinkę i musiałam zajrzeć na Forum Chyba zaraz pójdę się położyć bo to był męczący dzień Dobrze że pogoda dopisała i było przyjemnie pospacerować ,dobrej nocki i kolorowych snów
też życzę szczęścia z okazji pełnoletności ... nareszcie są ładne dni chociaż trochę mroźne .. miło było pochodzić po cmentarzu bez tłoku i odwiedzić całą rodzinę i znajomych ,bez pośpiechu i na spokojnie ... dobra pogoda na wypad na działeczkę i posadzenie róż i zabezpieczenie wszystkiego na zimę .. jutro też muszę posadzić 2 lilie orientalne i 3 azjatyckie i 21 żonkili , tez trafiłam na przecenę i już wykupiłam resztę , tulipanów nie przecenili to nie kupiłam ..
Wybieram się w środę a Ty masz jeszcze dużo sadzenia Janeczko Teraz pojadę to wszystko już otulę przed mrozem, wygrabię trawkę, może trzeba będzie skosić Zobaczymy a teraz letnie wspomnienia