Ewelina pisze:Witaj , Gabrysiu
Nadrabiam zaległości w Twoim wątku . Gratuluję tak pozytywnego finału Twojej liliowcowej reklamacji . Poważni producenci nie lekceważą takich spraw, o czym miałam się kiedyś okazję przekonać.To miłe , bo przecież pomyłki mogą się zdarzyć , czasami...
Dalej zaskoczyłaś mnie prezentacją swojej mini - pieczarkarni. Gratuluje pomysłu i życzę długich i dobrych zbiorów
Witam Ewelinko.
Dawno Cię nie widziałam i jest mi bardzo miło że znowu wpadłaś.
Też się cieszę z udanej reklamacji, i obym nie musiała drugi raz reklamować.
Aniu, nie wiem dokładnie czyj to był pomysł, ale faktem jest że roboty przy tym sporo.an-ka pisze:No ciemierników ,Gabrysiu jeszcze nie mam,ale wszystko przede mną ,dopiero 1 rok coś robię w ogródku.
Jeny,ale będziesz miała pracy z tym Kalendarzem,ale na pewno Cię wciągnął ten pomysł(okazuje się,że Neli).
Fazy księżyca? a ja jeszcze podpowiadalam Bogusi,coby pisać-kiedy nic nie dotykamy w ogrodzie,bo kiedy siać,zbierać itd to byłoby za dużo.No ale Ci mieszamy a Ty zrób po swojemu.
Nie jestem grafikiem, ale amatorem... więc nie będzie to ideał.
I na pewno nie będzie zaznaczone wszystko jak w kalendarzach biodynamicznych.
Te można zobaczyć w sieci.
Mnie się wydawało, że wystarczą ładne zdjęcia i jakiś bajer, ale się zobaczy...

Grażynko, dołożyła... oj dołożyła...kogra pisze:Gabi no to Bogusia Ci dołożyła - równo.![]()
Żartuję oczywiście.
Ale wspaniały pomysł i masa roboty dla Ciebie.
Jednak jestem przekonana, że powstanie istne cacko.

Pomysł dobry, tylko czy się wszystkim spodoba ?
Aniu, pewnie że nudzić się nie będę...AniaDS pisze:Gabi, Bogusia znalazła Ci super zajęcie jak na taką pogodę.
Nudzić się nie będziesz![]()
![]()
Ale wiem, ile przy tym roboty, robiłam kalendarze dla dziadków (na Dzień Babci) z wnukami.
Sporo czasu mi to zajęło, tym bardziej, że każde dziadki mają inne wnuki oprócz naszych dzieci
Tylko jakoś doba jest za krótka jak dla mnie...

bogusia177 pisze:Gabiś ,,kaj Cię wcięło![]()
chyba z ogródka przyszła zmordowana i zmarznięta
,a teraz nogi grzeje ,,, :P
Boguśko... wcięło i to na dłużej...
Jestem zajęta tworzeniem własnego bloga.
Jeszcze trochę i będzie gotowy.
Na działkę idę jutro, ale wcale mi się nie chce...
Grażynko, siedzę i to dużo...kogra pisze:A kaj też tam.
Siedzi przi kompie i robi kalyndorz z tymi dupere...... coś ji kozała.![]()
Ale nie z powodu kalendarza... mam już kilka zrobionych i po niedzieli je pokażę.