No własnie się zastanawiałem czy to u Ciebie, czy obok ten buczek się rozrasta Obrazki jesieni jak to nazwałaś, przepiękne, słoneczko Ci dopisało i fotki wyszły genialne. Mam nadzieję, że w sobotę pogoda pozwoli mi na trochę pracy w ogrodzie
Ja też czkam na słoneczny weekend, poszłabym na spacer do lasu. Ranne spacery psie są za krótkie.
Ale ja zobaczyłam słonko to poleciałam po aparat.
Nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zabraniem tego buka na ogród, ale nie mam miejsca, niech trochę urośnie to zaczniemy zabawę z sekatorem.
Mam problem z jednym żywotnikiem, jest nieciekawy, albo coś z nim zrobić albo pójdzie jako przykrycie dla róż.Jutro wstawię, może coś wymyślimy, zajrzysz?
Każda pora roku w ogrodzie ma swoje prawa - jesień także , pokazujmy ją dopóki będzie fotogeniczna . Na następne przyjdzie ich naturalna pora no nie
U Ciebie Igo jak zwykle o każdej porze roku - kolorowo i ciekawie.
Maryna.
Witaj Marysiu, taką jesień lubię, słoneczną, nawet nie musi być ciepło, bo kolory na słońcu aż rażą po oczach.Mieszkamy w takim klimacie,że mamy różne pory roku, i mnie się to nawet podoba.
Ten odpoczynek zimowy.To wyczekiwanie na wiosnę.Zieleń wiosny jak inna jest od płomieni jesieni.