A wpadam tylko jakoś nic nie piszę

Brawo ,brawo wszystko brawo

Bardzo mi sie wszystko podoba co u Ciebie widzę.
Wspaniale Krysko ,wspaniale

Tak myślałam, że to jakiś powojnik, chociaż się wcale nie wspina i jest niewysoki, taki około 1,20 wzrostu. To jeszcze pozostałość po poprzednich gospodarzach tych terenów. Dziękuję za podpowiedź. A rdest sieje się jak nie wiem co, ale jest ładny.ANETA pisze:Powojnik prosty ( Clematis recta), i Rdest ale jaki to nie wiem
Gosi, zgadzam się z twoja opinią na temat tej pani. Ale nauczyłam się czegoś od niej. Teraz jak coś kupuję na allegro to najpierw sprawdzam komentarze neutralne i negatywne. Nie interesuje mnie ilość tych komentarzy ale forma odpowiedzi na nie.goni@k pisze:Cleome według mnie nie jest rzetelnym sprzedawcą,za to ceny ma zaporowe.
Karolino, na tej wierzbie, w dzieciństwie miałam huśtawkę, z której kiedyś wpadłam do wody w stawie i wystraszyłam sie. Tak, pod wierzbą było dość głęboko, teraz już tylko wspomnienie. Potem pod wierzbą było miejsce spotkań amatorów "wina marki wino" i jeszcze znajduję rozbite butelki i kapsle.KarolinaL pisze:Ja się nie nudzę, ale co jeszcze można powiedzieć i napisać gdy na myśl przychodzi tylko och i ach?O tym jak mnie zachwycila ta stara wierzba, to już wczoraj chcialam napisać,
A dlaczego Karmen czuje się urażona z powodu wilczego rodowodu? Przecież to bardzo szlachetne pochodzenie