A i żurawki wspaniale wyglądają, i tak cudownie dodają barw ogródkowi, wiosną i ja muszę kupić sobie kilka żurawek o intensywnej barwie
 A i żurawki wspaniale wyglądają, i tak cudownie dodają barw ogródkowi, wiosną i ja muszę kupić sobie kilka żurawek o intensywnej barwie 

cieszę się bardzo
 cieszę się bardzo   

Jolu bardzo proszęjollla500 pisze:To dla mnie Gieniu tyle pięknych kwiatówcieszę się bardzo

Gieniu Kochana jesteś

Sylwek chodzi Ci o to zdjęcie , na tym zdjęciu jest liliowiec Littie Show StopperSylweste pisze:Geniu, wspaniała jest ta pełna różowa lilia, podaj mi proszę jeszcze raz nazwę, bo już chyba raz mi ja pisałaś, ale zagubiłem gdzieś w postach. Reszta lilowców pięknie się prezentuje, ciekawe które z nich trafiły i do mnie

Zenku to jeszcze cała kolekcja .ZENOBIUSZ pisze:Geniu masz ładną kolekcję liliowców , mogę tylko pozazdrościć.

-piekne.
 -piekne.