PRZYJACIELE Forum Ogrodniczego info * cz.1
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
PRZYJACIELE Forum Ogrodniczego info * cz.1
2007-08-08
Dodaliśmy ikonkę "Przyjaciel Forum" , przewidzianą dla Osób szczególnie pomocnych innym Forumowiczom lub Moderatorom i związanym mocno z naszym Forum
Ikonki te będą dodawane arbitralnie, są drobnym, estetycznym dodatkiem / podziękowaniem dla "Osób zaprzyjaźnionych i szczególnie pomocnych Forum"
Oczywiście ze względów czasowych, nie jesteśmy w stanie czytać większości postów, więc "nieposiadanie ikonki" nie oznacza, że ktoś nie jest zaangażowany.
Dodaliśmy ikonkę "Przyjaciel Forum" , przewidzianą dla Osób szczególnie pomocnych innym Forumowiczom lub Moderatorom i związanym mocno z naszym Forum
Ikonki te będą dodawane arbitralnie, są drobnym, estetycznym dodatkiem / podziękowaniem dla "Osób zaprzyjaźnionych i szczególnie pomocnych Forum"
Oczywiście ze względów czasowych, nie jesteśmy w stanie czytać większości postów, więc "nieposiadanie ikonki" nie oznacza, że ktoś nie jest zaangażowany.
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Kontakt:
Czuję się ogromnie wyróżniony tym "Tytułem" i serduszkiem, tym bardziej, że ilość postów na moim koncie nie jest oszałamiająca (nie należę do osób wylewnych i szczodrych w pochwały, które na pewno należą się wielu osobom na tym forum).
Znaleźć się w tak szacownym gronie osób wyróżnionych to dla mnie zaszczyt. Dziękuję.
Znaleźć się w tak szacownym gronie osób wyróżnionych to dla mnie zaszczyt. Dziękuję.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Kontakt:
INFO:
Osoby nie posiadające kart SILVER i GOLD muszą i mają serduszko "wmontowane w kartę" , nie ma technicznie możliwości umieszczenia go nad "zieloną kartą"
Proszę Osoby nie posiadające avatarów o ich wybór w swoich profilach, a w szczególności , które przekroczyły poziom 500 postów. Bez tego nie mogę przygotować karty SILVER.
Dziękuje
Osoby nie posiadające kart SILVER i GOLD muszą i mają serduszko "wmontowane w kartę" , nie ma technicznie możliwości umieszczenia go nad "zieloną kartą"
Proszę Osoby nie posiadające avatarów o ich wybór w swoich profilach, a w szczególności , które przekroczyły poziom 500 postów. Bez tego nie mogę przygotować karty SILVER.
Dziękuje
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
O rety - nigdy nie spodziewałam się że spotka mnie taka niespodzianka. Jeszcze wczoraj szukałam co to znaczy, no i proszę - jest odpowiedż. Jakie to miłe znależć się w gronie przyjaciół. U mnie tym bardziej, że zbiegło się to z otrzymaniem srebrnej karty. Podwójna radość .
A poza tym drogi Adminku to my i bez serduszka byliśmy już zaprzyjażnieni. Ale to bardzo miłe z Twojej strony i pewno komentarze też będą ciepłe.
A za to forum to największe serce należy przyznać Tobie Adminku, bo to Ty jesteś jego twórcą.
Bardzo dziękuję za zaufanie.
A poza tym drogi Adminku to my i bez serduszka byliśmy już zaprzyjażnieni. Ale to bardzo miłe z Twojej strony i pewno komentarze też będą ciepłe.
A za to forum to największe serce należy przyznać Tobie Adminku, bo to Ty jesteś jego twórcą.
Bardzo dziękuję za zaufanie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Ale zaszczyt mnie kopnął! Po tak ciężkim (czytaj: nudnym) dniu pracy, tak miła niespodzianka. Takiego wyróżnienia się nie spodziewałam. Nie bardzo wiem czym sobie zasłużyłam, ale skoro mi je już przyznano to nie będę prostestować ;:91
Dziękuję bardzo za przyjacielskie serduszko , mam nadzieję, że długo będzie tętnić ogrodniczym życiem
Pozdrawiam "forumowych przyjaciół" i nie tylko
Dziękuję bardzo za przyjacielskie serduszko , mam nadzieję, że długo będzie tętnić ogrodniczym życiem
Pozdrawiam "forumowych przyjaciół" i nie tylko