Ogród - Andrzej Max
Re: Ogród
Andrzeju widzę że są już wszystkie moje posty, nie wiem dlaczego rano nie było.
Mam Louise Odier z jego płatków można robić konfitury. Ta róż jest w Rosarium i kosztuje
chyba 18 zł. Tutaj masz link.
http://www.rosarium.com.pl/
Mam Louise Odier z jego płatków można robić konfitury. Ta róż jest w Rosarium i kosztuje
chyba 18 zł. Tutaj masz link.
http://www.rosarium.com.pl/
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Andrzeju ja u nich robię zakupy koło 18lat, zawsze jestem zadowolona, miła fachowa obsługa i duży wybór (miło patrzeć jak sprzedający starzeją się razem z Tobą :P ). Teraz przyjeżdżam do nich specjalnie 35km. po "grubsze" zakupy. Ponieważ tworzę nowy ogród kupiłam kilka drzew i krzewów owocowych, no i oczywiście róże, wielkokwiatowe, rabatowe i parkowe, o których tak długo myślałam. Kupując róże nie zwracam większej uwagi na ich nazwy, patrzę na kolory kwiatów.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Andrzeju widzę, że i Ciebie dopadła ta choroba nazywaną różyczką.
Zatem plany idą do przodu.
No to będzie następne rosarium.

Zatem plany idą do przodu.
No to będzie następne rosarium.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Kontakt:
Witaj Andrzeju
Mój ogród po zeszłotygodniowych śniegach szybko wrócił do "formy"
Nie posadziłam wszystkich roślin- w pojemnikach czekają na sobotę- ma być ciepło, więc liczę, że zdążę uporządkować ogród i zrobić ostatnie prace w tym sezonie w pasiece.
Piękne akwarium!!!
i masz krewetki
Hmm, nie jestem do nich przekonana- mój szwagier też ma duże 2 akwaria: w jednym hoduje krewetki- zupełnie nie wiem co on w nich widzi
No, tak ale jak mówi anegdotka o pewnym Indianinie, który zapytany dlaczego wziął sobie za żonę niezbyt urodziwą dziewczynę, odparł: Gdyby każdy w mojej żonie widział to co ja w niej widzę to każdy moją żonę chciałby mieć...
Ryby zdecydowanie są ładniejsze
Miałam akwarium przez parę lat, ale potem musiałam zlikwidować.....Bardzo sympatyczna pasja.
Pozdrawiam

Mój ogród po zeszłotygodniowych śniegach szybko wrócił do "formy"

Nie posadziłam wszystkich roślin- w pojemnikach czekają na sobotę- ma być ciepło, więc liczę, że zdążę uporządkować ogród i zrobić ostatnie prace w tym sezonie w pasiece.
Piękne akwarium!!!
i masz krewetki

No, tak ale jak mówi anegdotka o pewnym Indianinie, który zapytany dlaczego wziął sobie za żonę niezbyt urodziwą dziewczynę, odparł: Gdyby każdy w mojej żonie widział to co ja w niej widzę to każdy moją żonę chciałby mieć...

Ryby zdecydowanie są ładniejsze

Miałam akwarium przez parę lat, ale potem musiałam zlikwidować.....Bardzo sympatyczna pasja.
Pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Andrzeju!
Przyszłam do Ciebie z rewizytą i chociaż wydaje mi się,że jest to młody ogród to ja w nim czuję się
bardzo dobrze. Masz piękne krzewy a dla mnie to dusza ogrodu.
Przyszłam do Ciebie z rewizytą i chociaż wydaje mi się,że jest to młody ogród to ja w nim czuję się
bardzo dobrze. Masz piękne krzewy a dla mnie to dusza ogrodu.
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Ja też z wizytą - re, a już na pierwszej stronie "zamurował" mnie bez-lilak podsadzony pnacą różycą - o czymś takim myślałam u siebie ...
A teraz idę na spokojnie obejrzeć te 20 stron...

A teraz idę na spokojnie obejrzeć te 20 stron...
- kogra
- Przyjaciel Forum
I jak tam Andrzeju straty ?
Masz jakieś czy udało się ogródkowi przetrwać w stanie nienaruszonym ?
Masz jakieś czy udało się ogródkowi przetrwać w stanie nienaruszonym ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie,
z Fotosikiem poszło na noże , więc pewnie więcej zdjęć będzie niedostępnych.
Ale nic to Majko, dziękuję za informację - faktycznie , odfotosikuję się całkiem niedługo, albumy założę w innym miejscu, a pazerni cwaniacy niech się ugryzą...
.
Dobrze by było jakby "redakcja" zrobiła to samo, czyli zerwała tę haniebną "współpracę".
Od dziś zamieszczam gdzie indziej , na razie pewnie slide , ale się jeszcze rozejrzę.
Szkoda że na tym forum nie można edytować starych postów , bo bym uzupełnił wszystkie zdjęcia, ale trudno! Załączę je hurtem jako albumy gdzieś. I dam linki - każdy będzie mógł zdjęcia zobaczyć pod linkiem. A poprzednie te fotosikowe - niestety znikną , bo albumy pokasuję.
Prośba do ADMINA : POZWÓL O WSZECHMOCNY EDYTOWAĆ WSZYSTKIE WŁASNE POSTY , przynajmniej te we własnym wątku!

Grażynko - nie wiem co tam się dzieje, i nie wiem kiedy pojadę - bo jak nie jutro , to najwcześniej za 3 tygodnie...
z Fotosikiem poszło na noże , więc pewnie więcej zdjęć będzie niedostępnych.
Ale nic to Majko, dziękuję za informację - faktycznie , odfotosikuję się całkiem niedługo, albumy założę w innym miejscu, a pazerni cwaniacy niech się ugryzą...

Dobrze by było jakby "redakcja" zrobiła to samo, czyli zerwała tę haniebną "współpracę".
Od dziś zamieszczam gdzie indziej , na razie pewnie slide , ale się jeszcze rozejrzę.
Szkoda że na tym forum nie można edytować starych postów , bo bym uzupełnił wszystkie zdjęcia, ale trudno! Załączę je hurtem jako albumy gdzieś. I dam linki - każdy będzie mógł zdjęcia zobaczyć pod linkiem. A poprzednie te fotosikowe - niestety znikną , bo albumy pokasuję.
Prośba do ADMINA : POZWÓL O WSZECHMOCNY EDYTOWAĆ WSZYSTKIE WŁASNE POSTY , przynajmniej te we własnym wątku!

Grażynko - nie wiem co tam się dzieje, i nie wiem kiedy pojadę - bo jak nie jutro , to najwcześniej za 3 tygodnie...

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Andrzeju!
Zdjęcia mam jakie mam nigdy nie myślałam, że będę na Forum /pokazuję te które mam/.
A co do traw to moje ulubione :
- Hakonechloa,
- Kostrzewy /Festuca/,
- Owies /Avena/,
- Turzyce /Carex/ moje ulubiobione
- Rozplenica /Pennisetum/
- Miskanty /Miscanthus/ też moje ulubione
Zdjęcia mam jakie mam nigdy nie myślałam, że będę na Forum /pokazuję te które mam/.
- Hakonechloa,
- Kostrzewy /Festuca/,
- Owies /Avena/,
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
I Ciebie to biedaku spotkało
Ja miałam akcję ze zdjęciami na początku roku.
Wtedy większość na forum miała problem ze znikającym zdjęciami
Zmieniłam hosting i po kłopocie
Myślałam że jak umieszczasz zdjęcia w fotosiku, to wnosisz opłaty

Ja miałam akcję ze zdjęciami na początku roku.
Wtedy większość na forum miała problem ze znikającym zdjęciami

Zmieniłam hosting i po kłopocie

Myślałam że jak umieszczasz zdjęcia w fotosiku, to wnosisz opłaty

Pozdrawiam Magda 

- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Nie jest "be" Opera, tylko nie umiem zamienić jej w Fotosik...gorzata76 pisze:Ale... jedno pytanie... czemu Opera jest "be"?![]()

Wypróbowałem tinypic działa tak:

Tylko jeszcze nie wiem jak dodawać seryjnie zdjęcia. Pierwszy album właśnie zakładam.
Tylko pilnowałem transferu, ale naiwnie sądziłem że chodzi o mój transfer, a nie jaki sie generuje z całego forum...Karolcia pisze:Myślałam że jak umieszczasz zdjęcia w fotosiku, to wnosisz opłaty

Dzięki, a które były na zdjęciu?goryczka143 pisze:Andrzeju!
- Hakonechloa,
- Kostrzewy /Festuca/,
- Owies /Avena/,

Ave - Ewo - Mam nadzieję że też będę...

- kogra
- Przyjaciel Forum
Cudna panorama Andrzeju tylko wątek się trochę rozjechał i trudno całą ogarnąć.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki