Heheh...ja mam lawetęgrazynarosa22 pisze: P.S. Gdzie tu wypożyczyć tanio ciężarówkę
Moniko, w nocy śpię, wstaję o 6 , a ja jestem śpioch.W pracy do 17 , niestety. Taraz to już czekam na marzec, aż będzie widniej, najchętniej zimę bym przespała.Monia68 pisze:Igo, miłego dnia w pracyChociaż pewnie niedługo będziesz już wracać do domu
Trzeba zarabiać, bo, jak znam życie, wydatki na wiosnę będą spore
![]()
Wczoraj posiedziałam do 3.00- zbieram na zimowy wyjazd
![]()
To jak by był jeszcze dźwig to cały mój ogród byście załadowały , taki jest wielki.iga23 pisze:Heheh...ja mam lawetęgrazynarosa22 pisze: P.S. Gdzie tu wypożyczyć tanio ciężarówkę![]()
Rób fotki na zapas ,bo jak mój M wkroczy z koparą,to nie wiem co zostanie .iga23 pisze:Jolu, litości, coś mi zostawcie.
Jak wykopiecie cały ogród to co ja na zdjęciach będę pokazywać.
Ja za swoją płaciłem 14zł, więc tez nie była szczególnie taniutka.iga23 pisze: Piotrze, nie masz pomysłu jak ją przezimować?Trochę kosztowała.![]()
Tak, moja nie przetrwała zimy.Szkoda,bo pięknie się prezentuje a traktowanie jej jako rośliny jednorocznej...nie, to nie na naszą kieszeń ( płaciłam 12 zł) .Ciekawa jestem, jaka temperaturę wytrzymałaby na działce? Czy tylko powyżej zera?iga23 pisze:
Piotrze , dziękuję bardzo, ja mam takie możliwości, bo garaż nie ogrzewany, przykryty poliwęglanem, szklarnia ma być w przyszłości.Pewnie trzeba ją będzie podlewać od czasu do czasu, ale spróbuję.Szkoda by było bo jest śliczna.A jakby przeżyła i się rozrosła to będzie widowisko.