Może ten i ów pomyśli...ogrodniczo? Czy to twoja kapusta ozdobna? Ciekawie się prezentuje 8)
U mnie też się dziwnie pisze bo od razu kopiuje mi się temat wątku i cytat.an-ka pisze:cOŚ NIE POTRAFIĘ napisać wiadomości na pw .
No właśnie, to kopiowanie, zbiło mnie z pantałyku-poza tym emotkiny te "pokaż więcej" też mi nie wchodzą.coma95 pisze:U mnie też się dziwnie pisze bo od razu kopiuje mi się temat wątku i cytat.an-ka pisze:cOŚ NIE POTRAFIĘ napisać wiadomości na pw .
Ja je po prostu kasuję i piszę to co chcę napisać :P
Bardzo fajne się zmiany pojawiły - teraz jeśli z kimś będziesz pisała na jakiś temat to na dole będziesz miała historię korespondencji.
Spróbuj - fajnie jest
Gosiu czyli przesadzała ją do donicy....a co z pnączem..obcinała czy tylko przycięła.Deirde pisze:Aguś - była przechowywana przez 3 lata, w końcu została na dworze i zmarzła, poradzi sobie w chłodnej piwnicy.
noooo...tylko "temu i ów'nemu " trzeba by dać do czytania to forum....a u mnie to nierealnevita pisze:No, proszę jakie wyprzedzenia czasowe...prezenty gwiazdkowe? Dobrze, że przypominasz![]()
![]()
![]()
Może ten i ów pomyśli...ogrodniczo? Czy to twoja kapusta ozdobna? Ciekawie się prezentuje 8)
grazynarosa22 pisze:Cudniasta ta sosenka![]()
![]()
noooo...tylko "temu i ów'nemu " trzeba by dać do czytania to forum....a u mnie to nierealnevita pisze:No, proszę jakie wyprzedzenia czasowe...prezenty gwiazdkowe? Dobrze, że przypominasz![]()
![]()
![]()
ewkapaw pisze:Agnieszko , a gdzie podziało się Twoje piękne serduszko. Teraz zanim się przyzwyczaję , nie będę Ciebie rozpoznawać
. Wiesz doskonale , że przyzwyczajenie to nasza druga natura
Wiem, wiem...evastyl pisze:Agnieszko sobota i niedziela 10.00-15.00 szkoła ogrodnicza w Zdrojach - "kiermasz ogrodniczy " ;:2 ;:2 ;:2
Agnieszko nie słuchaj Ewy - to zdjęcie jest jednym z piękniejszych, jakie widziałam na tym forum - a jest tych śliczności całe mnóstwo! Ja się bardzo cieszę z tej zmiany - Ciebie właśnie pod tym zdjęciem "zaszufladkowałam"empuza pisze:ewkapaw pisze:Agnieszko , a gdzie podziało się Twoje piękne serduszko. Teraz zanim się przyzwyczaję , nie będę Ciebie rozpoznawać
. Wiesz doskonale , że przyzwyczajenie to nasza druga natura
Avatar już dawno chciałam zmienić a do tego zdjątka mam sentyment...
Zresztą prócz przyzwyczajeń ważne są też zmiany. W końcu 39,5 nie trwa wiecznie!![]()
![]()
![]()