Kolorowy Ogród Geni cz.10
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni cz.10
Aniu masz rację przydała by się taka wycieczka najlepiej na cala zimę do kraju w którym jest bardzo dużo kwiatów .
Mariolu troszkę nie chce mi się wierzyć jesteś chyba dłużej na forum a tu prawie we wszystkich ogrodach są ciemierniki .
Mariolu troszkę nie chce mi się wierzyć jesteś chyba dłużej na forum a tu prawie we wszystkich ogrodach są ciemierniki .
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Geniu jestem pod wrażeniem ilości i różnorodności kosaćców, piękne. Oglądając ogrody forumowiczów postanowiłam że też muszę wygospodarować trochę czasu i umieścić zdjęcia swojego .Twój ogród jest uroczy.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Ale twoje były PIERWSZE 

- e-genia
Witaj Jolu cieszę się że mój ogród Ci się podoba .jola1 pisze:Geniu jestem pod wrażeniem ilości i różnorodności kosaćców, piękne. Oglądając ogrody forumowiczów postanowiłam że też muszę wygospodarować trochę czasu i umieścić zdjęcia swojego .Twój ogród jest uroczy.
Z uwagi że mam aż tyle części staram się na początku tej części wkleić zdjęcia kwiatków które rosną w moim ogrodzie żeby nie było trzeba przeglądać wszystkich części .
Szczególnie dla osób nowych na forum było by to bardzo kłopotliwe .
Genia
- e-genia
Przepraszam forumowiczów którzy na forum są już długo że nudzę ich moimi zdjęciami.
Ale to jeszcze troszkę potrwa .

Ale to jeszcze troszkę potrwa .

-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
O retu Gieniu wiosna nas nawiedziła - Ty to potrafisz rozweselić każde oczka - zwłaszcza że u mnie dzisiaj pochmurno .Chociaż już nie wiem czy lepiej pochmurno i bez przymrozków czy słońce i przymrozek . ;:2 ;:2 ;:2
Widzę, że na wiosnę kupiłaś pięknego zawilca i jagodowca. A powiedz mi jak uprawiasz jaskry azjatyckie, bo mnie coś w tym roku zgniły (chyba było u mnie zbyt wilgotno) 

- e-genia
Witaj Ewuniu ja jednak wolę mały przymrozek ale słonecznie wtedy dobrze się czuję .evastyl pisze:O retu Gieniu wiosna nas nawiedziła - Ty to potrafisz rozweselić każde oczka - zwłaszcza że u mnie dzisiaj pochmurno .Chociaż już nie wiem czy lepiej pochmurno i bez przymrozków czy słońce i przymrozek . ;:2 ;:2 ;:2
Piotr jeśli chodzi o jaskry to mnie też gniją ja kupuję co roku w doniczkach kwitnące .
A moje które mam z bulwek mimo że kupowałam wszystkie koloru to w przewadze były żółte no i oczywiście miały dużo mniejsze kwiaty.
Czasem w przyszłym roku jeszcze część zakwitnie w tym roku nie wykopywałam zostawię na zimę .
Genia
Witaj Geniu
O tej porze w ogrodzie już za specjalnie nie ma co oglądać a u Ciebie można naładować baterie ,tyle cudowności pokazujesz
.
Geniu wyobraż sobie że ja od baaa...rdzo dawna nie pijam kawy a teraz od kilku dni dzionek zaczynam filiżanką kawy
, przy takiej pogodzie człowiek pada na pysk . Podczas wizyty lekarz do mnie " czy pani nie ma ciśnienia ?" , mierzył 3 razy w końcu wpisał czwartą wartość 
Buziaczki Geniu

O tej porze w ogrodzie już za specjalnie nie ma co oglądać a u Ciebie można naładować baterie ,tyle cudowności pokazujesz

Geniu wyobraż sobie że ja od baaa...rdzo dawna nie pijam kawy a teraz od kilku dni dzionek zaczynam filiżanką kawy

Buziaczki Geniu
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Geniu, można u Ciebie się ogrzać wiosennym ciepełkiem
śliczne roślinki, wspaniałe szachownice, strasznie mi się podobają, kupiłam sobie tej jesieni 3 odmiany i normalnie nie mogę doczekać się już wiosny, gdy mi zakwitną, strasznie jestem ich ciekawa
Mam nadzieje, że będzie im dobrze w moim ogródku i pokażą swoje piekne kwiatuchy 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Geniu
Znowu przecudna wiosna u Ciebie
Za oknem ponuro i deszczowo, a Ty wiesz, jak poprawić humor 
Miłego dnia

Miłego dnia

Geniu, jesteś niemożliwa po prostu
zafundowałaś nam kwietniowe popołudnie, w słoneczku i zieleni Twojego ogrodu
pięknie 

-
- 200p
- Od: 23 wrz 2009, o 09:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie,
Tak byle do WIOSNY !!!!!
A takie widoki jak u P>Gieni cieszą.
Pozdrawiam Agnieszka W.
Tak byle do WIOSNY !!!!!
A takie widoki jak u P>Gieni cieszą.

Pozdrawiam Agnieszka W.
Pozdrawiam
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod