Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie !!!

Post »

WITAM, WITAM, WITAM!!!
Jak się bawicie? Macie fajna pogodę? Bo u mnie jest cudownie. :lol: Słońce... skryło się za grubą warstwą chmur, ciepło rozgrzewa moje kostumachy.... kominek . Słodko mi, bo zjadłam smacznego cukiereczka. I co jeszcze potrzebne do szczęścia. :?: aha, z powodu pięknej pogody jestem wolna i niczego nie muszę robić w ogrodzie. :!: Do zimy jeszcze daleko, :shock: na pewno się uda posadzić tę masę cebulek, którą, ja głupia, w chwili słabości nakupiłam. :twisted: I drzewko chyba posadzę i krzew przesadzę. ;:7 Ale laba :heja , tak sobie siedzieć przy kompie i patrzeć jak psy nanoszą błota z podwórza i ogrodu. :P I jestem z tego powodu szczęśliwa. :heja A może ktoś by im uszył buty. Dlaczego tylko ludzie muszą chodzić w butach: jak sobie pomyślę, te cholerne szpilki, :evil: w których nogi tak ładnie wygladają. :!: Zaraz chyba wciepię je do kominka, nogi już wyczuwają ulgę i same chcą tanczyć, choć nie potrafią. Stare nogi, to się plączą miedzy sobą, jak to" igła z nitką tańcowała". ;:7

No Moi Drodzy koniec przyjemnych wieści, trza się brać za odpowiedzi, choć chce się, albo nie chce.

Danio, jak udały się chrzciny bratanicy. Jakie otrzymała imię? A tak w ogóle to gdzie foto? na pewno była ceremonia piękna. Nowe życie w rodzinie ;:3 . Bądź ciocią, która rozpuszcza malucha. Ja zawsze powtarzam, że rodzice są do wychowywania, a rodzina do rozpuszczania.

grazka2211, piszesz, że Raduś ma święto. A jakie? Urodzinki, imieninki, ślub??? Co dostal w prezencie? Proszę pisz więcej. Bierz przykład z Babci Stasi109.

Jolciu, Twoje życzenia się spełnily. Było u mojej Córci bardzo fajnie. Nie mogłam pić (kierowca :twisted: ) to zjadlam prawie na cały tydzień. Teraz ledwo dosiegam do pulpitu biurka.

gorzata76, nasionka się suszą i te z wilczomlecza (bialo-zielonego) też. Czy onetka czekoladowa przetrwa zimę, czy to roślinka jednoroczna? A o zawilcu i moich zapewnieniach nie przypominaj, bo zaraz schowam się pod łóżko ze :oops:

amba19, jak tam z dodawaniem zdjęć? Naumiałaś się? Teraz to już łatwizna, robisz tak jak przed rewolucją na forum. Ukłony dla Twojej Córci.

Pola42, śmiej się śmiej. Śmiech to zdrowie!!!

UWAGA!!!, CZY KTOŚ ODTWORZYŁ TEN LINK ZE STR.62 Z DNIA 18.10.BR. ELENI ŚPIEWA. PIĘKNIE!!!

RomaDzięki i wzajemie. życzę wesołego...całego tygodnia.

Bogusia, dla Ciebie wszystko. Kawał - I klasa!

Pola42, nie dal się M posadzić na grochu, padł ze zmęczenia na fotel z butelką browara!

foggia-ja z natury jestem łagodna... jak oczy gazeli, choć czasami przypominam "ryczącego lwa"

Bogusia, ja cudzego, gorszego M? Niech mnie Pan Bóg chroni!

felciu, oki, dzięki.

coma95, a u mnie nie wchodzą. O jakich ustawieniach w moim kompie mówisz? Ja nic nie ruszałam. Proszę, pomóż, jak możesz "starej babince", bo ona nie potrafi. A okienko? O jakie okienko chodzi. Ja nic nie blokowalam, bo się na tym nie znam.....czarna magia!!!

lucy09 - Kochana jesteś!!

iwa27, może się kompa zbuntował, po takiej rewolucji na forum, to bym się wcale nie zdziwiła. Pamietasz z histy, co było po Rewolucji Raździernikowej? A Ty się dziwisz i zapewnie denerwujesz. Nie ma po co, ani o co!!!

Roma, a drzewka i krzaki tym jesiennym nawozem można podsypać, to nie za póżno (choć pisze jesienny)?
Ja kawały zbieram, i przyciągam nimi innych Ogrodników Zapaleńców. Tylko ciiiiiiii!

jadzia123, bardzo Cię przepraszam, że tak długo nie odwiedziłam Twojego wątku, ale za dużo siędzę przy kompie. Proszę o wybaczenie i zbawienną pokutę. Jak na razie, to posypię sobie głowę popiołem z kominka. Wystarczy?
Noo, Kochana! Wnusia masz ślicznego. Niech Go Dobry Bóg błogosławi! Rodzice Krzysia tez niczego sobie. GRATULUJĘ!!! dziękuję za umieszczenie zdjęć u mnie, to wielki zaszczyt. Bardzo dziękuję! Jesteś Wspaniała!!!

Anulka, dziękuję i masz rację: mam poczucie humoru, tylko dlaczego wszyscy się ze mnie śmieją?
Za prześliczną różę bardzo serdecznie dziękuję.

Dawidku Kochany, nie martw się, przecież wszyscy Ci dopingujemy i ciągle wskakujemy do Twojego wątku. A po drugie: jesteś młody, daj starszym pierszeństwo. Przecież wiesz, że i tak wrócimy do Ciebie. Fajny z Ciebie chłopak. Chłopak na opak....

No, Moi Drodzy, to chyba na teraz wszystko. Muszę zetrzec pot z czoła, rozprostować kostumachy (czyt: d...) i Teściowi-Tatuśkowi podać obiadek.
Zobaczcie do czego doprowadza moja przyjaciółka mojego teściunia: Obrazek
, a tak było jak ja chciałam Teściunioniowi zrobić zdjęcie: Obrazek
widac różnice? To prosze podać 7 szczegółów, którymi te zdjęcia się różnią. A mój Teściunio:" stary, ale jary" za przeproszeniem. Prawda?!
Jak będzie czas, to potem (potem, nogi śmierdzą) wkleję parę fotek. Szkoda, że nie potrafię założyć drugiego tematu, tam to dopiero byłoby wesoło, że ho, ho!!!:14
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Stasiu witaj w ten"przepiękny"deszczowo-wietrzny dzień.
Radek w niedziele miał swoje 35 urodzinki.Niestety obyło się bez imprezy bo solenizant pracował.A ja biegałam kościół-szkoła -dom -szkoła-dom=wariactwo.Są to skutki mieszkania za granicą i chęć uczenia dziecka języka polskiego. Bo jak napisze list do dziadków?Tak od 9.30 do 17.oo ale ile kalorii spaliłam to moje.Mogę dalej osładzać sobie życie.Z racji tego że nie było prezentów to dostał tylko laurkę własnoręcznie zrobiona przez Izę i koszulki z napisem AC/DC bo jest wielkim fanem tej grupy.
Stasiu masz nadal pięknie ukwieciony ogród u mnie ponuro liście pospadały z drzew a przy dzisiejszym wietrze obleci reszta.Trawka juz nie rośnie tak jak powinna i wszystko takie smutne.Tylko moje samopoczucie dobre oglądając tyle kwiatów
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

grazka2211, to Ty młoda dziewczyna masz takiego duuużego syna? No, no, chyba zbyt szybko wyszłaś za mąż?
Innego wytłumaczenia nie ma.
W ten piękny dzień, musze Cie Kochana zasmucić, oj jak mi przykro ;:14 , zdjęcia są z sierpnia i września.
Dzisiaj pogoda jest m.in. taka: Obrazek Obrazek Obrazek
jak widzisz, jest nie za wesoło, ale, ale dla osłody coś Ci pokażę: Obrazek Obrazek Obrazek, to też z dzisiaj,
a na koniec.... autoportret: Obrazek, co to zdjęcie ma wspólnego z autem? Nie wiem. Fryzura na "wkurzony Chopin" (jakby kto nie wiedział).
UWAGA! Wszystkie zdjęcia teraz wklejone dzisiaj były robione. :heja ;:3 :heja
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Stasiu, po prostu przepięknie :)
x_P-42

Post »

Stasiu, prawdziwa z Ciebie damessa. Ściślej mówiąc : autodamessa ;:112
Dobrze,że humorek Ci dopisuje , bo w taka pogodę można padnąć ze smutku.
Przesyłam Ci nieco słoneczka ;:3 a na Teściulka uważaj, wiesz, jaki wulkan tkwi w kazdym Starszym Panu? " Już szron na głowie, nie to zdrowie a w sercu ciągle maj..." ;:7 http://www.youtube.com/watch?v=qu7Y-Ww6 ... re=related
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Stasiu Radek to nie syn ani mąż tylko facet-przyjaciel z którym już się "męczę" kilka lat-jak stare dobre małżeństwo.Zaraz dostanę ;:14 że za mąż nie wyszłam :D
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aha, czyli kumpel do wszystkiego. Bardzo przepraszam, ale w starszym wieku juz tak szare komórki nie pracują. W takim razie:
100 lat Radku! Żyj długo i szczęśliwie!!!!! ;:4 :heja :lol:
Adresy do moich wątków
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Obrazek Stasiu jesteś tak fotogeniczna jak moja fuksja! Tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
asiula13
1000p
1000p
Od: 16 cze 2009, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Stasiu ale mnie dawno u Ciebie nie było :roll: :roll:
W Twoim ogrodzie pięknie i kolorowo jak zawsze :D :D :D :D :D :D
Jak tam przygotowania do zimy????????
Ps. Pięknie wyglądacie z mężem na tym foto - teraz nie często spotyka się tak dobrane pary.
Wszystkiego najszczęśliwszego dla WAS ;:333
Awatar użytkownika
tadeo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 11:28

Post »

Stasiu to dla ciebie,już nie długo tak będzie
Obrazek
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadeo, bardzo, bardzo dziękuję.
I dziękuję za pocieszenie, że niedługo tak znowu będzie. Masz rację, za jakieś 6-7 miesięcy... No cóż nam zostało? Tylko czekanie. A ja mam dla Ciebie też coś. Może nie tak piękne, ale smaczne (dzisiejsze zdjęcie): Obrazek
SMACZNEGO !!!
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
tadeo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 11:28

Post »

Dziękuje bardzo .Uwielbiam ze śmietanką.
dawidbanan
---

Post »

Ojć, narobiłaś mi chęć na truskaweczki ;:13
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dawidku,
dla Ciebie również są: Obrazek i jeszcze możesz sobie pestki z dyni podłubać. Trzymaj się ;:3
Adresy do moich wątków
dawidbanan
---

Post »

Stasiu, dziękuje bardzo :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”