Jak się bawicie? Macie fajna pogodę? Bo u mnie jest cudownie.

No Moi Drodzy koniec przyjemnych wieści, trza się brać za odpowiedzi, choć chce się, albo nie chce.
Danio, jak udały się chrzciny bratanicy. Jakie otrzymała imię? A tak w ogóle to gdzie foto? na pewno była ceremonia piękna. Nowe życie w rodzinie

grazka2211, piszesz, że Raduś ma święto. A jakie? Urodzinki, imieninki, ślub??? Co dostal w prezencie? Proszę pisz więcej. Bierz przykład z Babci Stasi109.
Jolciu, Twoje życzenia się spełnily. Było u mojej Córci bardzo fajnie. Nie mogłam pić (kierowca

gorzata76, nasionka się suszą i te z wilczomlecza (bialo-zielonego) też. Czy onetka czekoladowa przetrwa zimę, czy to roślinka jednoroczna? A o zawilcu i moich zapewnieniach nie przypominaj, bo zaraz schowam się pod łóżko ze

amba19, jak tam z dodawaniem zdjęć? Naumiałaś się? Teraz to już łatwizna, robisz tak jak przed rewolucją na forum. Ukłony dla Twojej Córci.
Pola42, śmiej się śmiej. Śmiech to zdrowie!!!
UWAGA!!!, CZY KTOŚ ODTWORZYŁ TEN LINK ZE STR.62 Z DNIA 18.10.BR. ELENI ŚPIEWA. PIĘKNIE!!!
RomaDzięki i wzajemie. życzę wesołego...całego tygodnia.
Bogusia, dla Ciebie wszystko. Kawał - I klasa!
Pola42, nie dal się M posadzić na grochu, padł ze zmęczenia na fotel z butelką browara!
foggia-ja z natury jestem łagodna... jak oczy gazeli, choć czasami przypominam "ryczącego lwa"
Bogusia, ja cudzego, gorszego M? Niech mnie Pan Bóg chroni!
felciu, oki, dzięki.
coma95, a u mnie nie wchodzą. O jakich ustawieniach w moim kompie mówisz? Ja nic nie ruszałam. Proszę, pomóż, jak możesz "starej babince", bo ona nie potrafi. A okienko? O jakie okienko chodzi. Ja nic nie blokowalam, bo się na tym nie znam.....czarna magia!!!
lucy09 - Kochana jesteś!!
iwa27, może się kompa zbuntował, po takiej rewolucji na forum, to bym się wcale nie zdziwiła. Pamietasz z histy, co było po Rewolucji Raździernikowej? A Ty się dziwisz i zapewnie denerwujesz. Nie ma po co, ani o co!!!
Roma, a drzewka i krzaki tym jesiennym nawozem można podsypać, to nie za póżno (choć pisze jesienny)?
Ja kawały zbieram, i przyciągam nimi innych Ogrodników Zapaleńców. Tylko ciiiiiiii!
jadzia123, bardzo Cię przepraszam, że tak długo nie odwiedziłam Twojego wątku, ale za dużo siędzę przy kompie. Proszę o wybaczenie i zbawienną pokutę. Jak na razie, to posypię sobie głowę popiołem z kominka. Wystarczy?
Noo, Kochana! Wnusia masz ślicznego. Niech Go Dobry Bóg błogosławi! Rodzice Krzysia tez niczego sobie. GRATULUJĘ!!! dziękuję za umieszczenie zdjęć u mnie, to wielki zaszczyt. Bardzo dziękuję! Jesteś Wspaniała!!!
Anulka, dziękuję i masz rację: mam poczucie humoru, tylko dlaczego wszyscy się ze mnie śmieją?
Za prześliczną różę bardzo serdecznie dziękuję.
Dawidku Kochany, nie martw się, przecież wszyscy Ci dopingujemy i ciągle wskakujemy do Twojego wątku. A po drugie: jesteś młody, daj starszym pierszeństwo. Przecież wiesz, że i tak wrócimy do Ciebie. Fajny z Ciebie chłopak. Chłopak na opak....
No, Moi Drodzy, to chyba na teraz wszystko. Muszę zetrzec pot z czoła, rozprostować kostumachy (czyt: d...) i Teściowi-Tatuśkowi podać obiadek.
Zobaczcie do czego doprowadza moja przyjaciółka mojego teściunia:

, a tak było jak ja chciałam Teściunioniowi zrobić zdjęcie:

widac różnice? To prosze podać 7 szczegółów, którymi te zdjęcia się różnią. A mój Teściunio:" stary, ale jary" za przeproszeniem. Prawda?!
Jak będzie czas, to potem (potem, nogi śmierdzą) wkleję parę fotek. Szkoda, że nie potrafię założyć drugiego tematu, tam to dopiero byłoby wesoło, że ho, ho!!!:14